Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 26/7

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Έξι των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 26/7
Το Έξι των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 26/7

Σε ένα γενικό πλαίσιο, το Έξι των Ράβδων αντιπροσωπεύει επιτυχία, νίκη, θρίαμβο, επιτεύγματα.  Σημαίνει επίσης επαίνους, αναγνώριση, βραβεία, χειροκροτήματα και καλή θέληση. Αντιπροσωπεύει τη φήμη, τη διασημότητα, τους οπαδούς, τους  φιλάθλους, τα πλήθη. Δείχνει ότι κάποιος είναι ηγέτης με υψηλή αυτοεκτίμηση. Είναι μια κάρτα δύναμης και σταθερότητας και μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει επιτυχημένες εκστρατείες και να κερδίζει μάχες.

Στα αισθηματικά το Έξι των Ράβδων είναι ένα μεγάλο δείγμα  επιτυχίας, και σταθερότητας. Εσείς και ο / η σύντροφός σας θα πρέπει να είστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Υποδηλώνει ότι είστε συνεργάτες στην επίτευξη  των ονείρων σας.

Στα επαγγελματικά το Έξι των Ράβδων δείχνει  μια προσφορά ή νέα δουλειά ή την ολοκλήρωση ενός έργου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν είστε σε επιχείρηση, το Έξι των Ράβδων δείχνει αύξηση ή προαγωγή. Απολαύστε τη στιγμή, αλλά “μην καβαλήσετε το καλάμι” Σε θέματα οικονομικά το Έξι των Ράβδων αντιπροσωπεύει οικονομική επιτυχία. Έχετε δουλέψει σκληρά και τώρα αποκομίζετε τις ανταμοιβές!
Σε θέματα υγείας, το Έξι των Ράβδων μπορούν να υποδεικνύει καλή υγεία ή νίκη σε μια ασθένεια. Ακόμα και την επιτυχία στην μάχη μιας ασθένειας. Για ‘αυτό είναι ένας πολύ καλός οιωνός αν κάποιος είναι άρρωστος. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια επιτυχημένη επιστροφή στον αθλητισμό μετά από τραυματισμό. Το Έξι των Ράβδων, δείχνει ανθρώπους που θέλουν να σας καθοδηγήσουν.  Μπορεί ακόμα να δείχνει εσάς σαν πνευματικούς καθοδηγητές. Βοηθήστε εκείνους που μπορείτε να βοηθήσετε, καθώς έχετε τις ηγετικές ικανότητες που αιτούντα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακόμα χρόνο για το δικό σας συνεχιζόμενο πνευματικό ταξίδι. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ