Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 29/7

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 29/7
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 29/7

Σε γενικό πλαίσιο, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων  ανεστραμμένος μπορεί να είναι υπερβολικά συναισθηματικός ή πολύ ευαίσθητος. Μπορεί να σημαίνει έλλειψη συναισθηματικής ωριμότητας. Μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι πολύ αφελής ή να βρεθείτε σε θέση όπου οι άλλοι μπορούν να σας επωφεληθούν. Πολλές φορές αν και δεν φταίτε είστε υπόλογοι για τη δική σας συμπεριφορά.

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων  ανεστραμμένος σας λέει ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τα συναισθήματα και την ευημερία σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει ότι η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλο πόνο.

Μπορεί επίσης να παρουσιαστεί πρός εσάς ως ένα άτομο με άβολη ή χειραγωγική συμπεριφορά. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων  ανεστραμμένος είναι όντως χειραγωγικός, θέλει να ελέγχει να επικρίνει και, τελικά αποδεικνύεται αρνητικό και, καταχρηστικός. Είναι κάποιος που χρησιμοποιεί τις συναισθηματικές αδυναμίες των άλλων ως όπλο εναντίον τους και επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την ευπάθεια τους. Το κάνει αυτό για να πάρει ότι θέλει είτε με τον δικό του τρόπο ή για τη δική του διασκέδαση. Μπορεί να είναι εκδικητικό άτομο και καταστροφική και δεν πρέπει να τον εμπιστευτείτε. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων  ανεστραμμένος μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γηραιό άνδρα που είναι τόσο υπερβολικά συναισθηματικός και ευαίσθητος που έχει χάσει την ικανότητά του να λειτουργεί σωστά στον κόσμο. Μπορεί να είναι χαλαρός, θορυβώδης, ανισόρροπος και να διατρέχει  κίνδυνο καθώς εξαρτάται από τους ανθρώπους γύρω του. 

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων  ανεστραμμένος μπορεί να είναι συναισθηματικά ασταθής και να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει εξαπάτηση, διεστραμμένη σεξουαλική συμπεριφορά ή έλλειψη εμπιστοσύνης, και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να είναι σημάδι κακοποίησης, βιασμού ή βίας. Εναλλακτικά, μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν πιθανό εταίρο που θα είναι ψυχρός με απώτερο στόχο να σας, εξαπατήσει.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ