Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/10

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Η Εγκράτεια ανεστραμμένη 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/10
Η Εγκράτεια ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/10

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι οι γήινες επιθυμίες έχουν παρεισφρήσει στις πνευματικές. Η Εγκράτεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ασταθή συμπεριφορά, μη ορθό τρόπο σκέψης και βεβιασμένες ενέργειες. Θα πρέπει να καθορίζετε ψηλότερους στόχους μεν αλλά εφικτούς δε. Να θυμάστε η επιτυχία απαιτεί πόλεμο. Πόλεμος χωρίς θύματα δεν γίνεται. Άρα θα πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες αντοχές. 

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη υποδηλώνει την έλλειψη αρμονίας. Σταματήστε και σκεφτείτε γιατί συμβαίνουν έτσι τα πράγματα στη ζωή σας. Η απογοήτευση σας προκαλεί συναισθηματικό στρες. Σας λείπει η ορθή κρίση. Επαναξιολογήστε κάποιες καταστάσεις πριν πραγματοποιήσετε το άλμα που σχεδιάζετε. Επιβραδύνετε και επαναξιολογήστε τα πράγματα. Ζητήστε τη συμβουλή του εσωτερικού σας εαυτού . Βιώστε την ακινησία. Ακούστε και θα σας δοθούν οι απαντήσεις όταν έρθει η ώρα για σας να μάθετε ποιοι είστε – η φωνή μέσα σας, θα σας πει ποιος είστε. Θα σας δώσει το υλικό και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής σας. Όχι την πορεία που άλλοι επιθυμούν για σας. Όπως κρίνεται εσείς ποια είναι η σωστή πορεία για σας.

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε  κάποιοι  παρα-είστε πρόθυμοι για να συμβιβαστείτε. Η προσπάθεια του να ευχαριστείτε ή να φροντίζετε τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας αποτελεί την πηγή του όποιου προβλήματος!.

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη αναφέρεται στο γεγονός ότι κάποιοι από εσάς έχετε μια δογματική άποψη για την σχέση σας ή ότι κάποιοι σας θεωρούν δεδομένους Ταυτόχρονα, η  Εγκράτεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι τίποτα μέσα στην σχέση δεν κινείται. 

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη είναι η τρίτη κατά σειρά κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας η οποία υποδηλώνει έντονα ανταγωνιστικά συμφέροντα. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ