Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/4/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : O Άσσος των Ράβδων 

ASSOS TON RABDON
Ο Άσσος των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 4/4/20

O Άσσος των Ράβδων σας προσφέρει καθαρό δυναμικό τόσο στον πνευματικό όσο και στον ενεργητικό τομέα. Ιδέες έρχονται σε σας, παρακινώντας και εμπνέοντας σας να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι. Είστε ανοιχτοί στη λήψη νέων ευκαιριών που ευθυγραμμίζονται με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών είναι διαθέσιμος σε εσάς.

O Άσσος των Ράβδων σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να ζήσετε το πάθος σας. Εάν αισθάνεστε μια ισχυρή έλξη προς ένα νέο έργο, αλλά αναρωτιέστε αν θα λειτουργήσει, τότε αυτή η κάρτα σας δίνει μια ελαφρά ώθηση για να συνεχίσετε. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε με μικρά βήματα αντιμετωπίζοντας το έργο ή την ιδέα ως ένα πείραμα ή δοκιμή. Στη συνέχεια, αν αισθάνεστε καλά, συνεχίστε να το κάνετε. Αν όχι  δεν το κάνετε. Προχωράτε σε προσαρμογές και δοκιμάζετε ξανά. Αφήστε την ενέργεια, την αφοσίωσή σας και τα κίνητρά σας να είναι οι οδηγοί σας.

Αν ψάχνετε ένα σημάδι για το σωστό, τότε ο Άσσος των Ράβδων είναι ΝΑΙ! Το ραβδί και το εύφορο τοπίο στο βάθος είναι όλες οι θετικές ενδείξεις ότι αυτή η ιδέα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε κάτι που θα αποβεί εξαιρετικά γόνιμο στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας για να κάνετε τα πρώτα βήματα. Ακόμα κι αν προτιμάτε να σχεδιάσετε τα πάντα πριν ξεκινήσετε, ο Άσσος των Ράβδων θέλει να ακούσετε τα ένστικτά σας και να τα ακολουθήσετε . Αν φαίνεται σαν μια καλή ιδέα, πιθανότατα είναι. Γι ‘αυτό, ξεκινήστε με μερικές βασικές αρχές για να κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν και στη συνέχεια  να αναπτύξετε τις ιδέες σας μέσω πιο σύνθετων δραστηριοτήτων. 

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι οι άσσοι αντιπροσωπεύουν πιθανά αλλά όχι εγγυημένα αποτελέσματα. Ο Άσσος των Ράβδων είναι ένας σπόρος που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό ή βιώσιμο. Η ευκαιρία που προσφέρεται δείχνει μεγάλη υπόσχεση, αλλά θα είναι στη διάθεσή σας να τη μεγιστοποιήσετε μακροπρόθεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ