Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 6/4/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Κυπέλλων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 6/4/20
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 6/4/20

Η απάθεια είναι η πιο ύπουλη από το κακό. Εάν η επιρροή της παραμένει ανεξέλεγκτη, μπορεί να χάσετε τον εαυτό σας και να μην συνειδητοποιήσετε τι έχετε χάσει. Αυτή η κάρτα είναι μια ισχυρή προειδοποίηση ότι πρέπει να ξεφύγετε από τους τρέχουσες καταστάσεις σας. Αναζητήστε τις αιτίες ή τους ανθρώπους και φροντίστε  να αγωνιστείτε. Δημιουργήστε νέους στόχους και στη συνέχεια αναζητήστε νέες διαδρομές για να τις προσεγγίσετε. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβετε κινδύνους, καθώς η τιμή της αποτυχίας είναι πολύ μικρότερη από το κόστος της μη υπάρχουσας επιτυχίας.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων  υποδηλώνει απογοήτευση και ακινητοποίηση. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να μην υπάρχει λύση ή τρόπος να προχωρήσετε στην περίπτωσή σας. Η ζωή έχει γίνει στάσιμη και τίποτα δεν φαίνεται να σας κάνει ευτυχισμένους ή παθιασμένους. Αισθάνεστε απαθείς – ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Αν η ημέρα είναι καλή ή κακή. Τίποτα δεν έχει σημασία για εσάς. Το Τέσσερα των Κυπέλλων  διατάζει μια αυτοαξιολόγηση της στάσης σας, ώστε να μπορείτε να βγείτε από αυτή τη διαδρομή. Η λύση είναι πιθανόν ακριβώς μπροστά σας. Το χέρι σας προσφέρει μια διέξοδο, απελευθερώνετε τον εαυτό σας από την συναισθηματική εξάντληση και αναπτύσσετε νέα προσέγγιση.

Πρέπει να ψάξετε τα κίνητρά σας, τα ένστικτα και τις σκέψεις σας για να βρείτε το πάθος σας ξανά. Το Τέσσερα των Κυπέλλων  περιστρέφεται γύρω από την εύρεση των πραγματικών σας συμφερόντων και την προσπάθεια για την εκπλήρωση τους. Οι ζωές μας είναι σύντομες, και μερικές φορές μονότονες, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε νόημα για τους εαυτούς μας. Οι ατομικές μας κλήσεις δεν είναι μόνο εκεί για να τις βρούμε, αλλά για να αποφασίσουμε και να φανταστούμε.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων για τη σημερινή ημέρα δείχνει ότι είναι πιθανό να έχετε μια    ψυχολογική εξάντληση ή απογοήτευση, από υλικής άποψης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ