Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 7/3/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : O Mάγος

MAGOS
Ο Μάγος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 7/3/20

Ο Μάγος σαν κάρτα ημέρας σήμερα υποδηλώνει ότι έχετε τα εργαλεία, τους πόρους και την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όλα όσα χρειάζεστε τώρα είναι στα χέρια σας. Έχετε τα πνευματικά εργαλεία (φωτιά). Τα φυσικά εργαλεία (γη). Τα ψυχικά εργαλεία (αέρας) και τα συναισθηματικά εργαλεία (νερό). Και όταν θα τα συνδυάσετε, ενέργεια της πνευματικής και της γήινης σφαίρας, τότε θα υπάρξει μια τεράστια  δύναμη εκδήλωσης! 

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να προχωρήσετε σε μια ιδέα που έχετε πρόσφατα ανακαλύψει. Ο σπόρος του δυναμικού έχει βλαστήσει και καλείστε να αναλάβετε δράση ώστε να αποδώσει καρπούς. Οι δεξιότητες, οι γνώσεις και οι ικανότητες που έχετε συγκεντρώσει στην πορεία της ζωής σας σας οδήγησαν στο σημείο που βρίσκεστε τώρα και εάν το γνωρίζετε ή όχι, είστε έτοιμοι να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

Στην προσπάθειά σας να εκδηλώσετε τους στόχους σας, πρέπει να δημιουργήσετε ένα σαφές όραμα για το τι θα δημιουργήσετε (και γιατί) πριν ενεργήσετε. Δεν αρκεί να είστε παρακινημένοι από το εγώ (χρήματα, κατάσταση ή φήμη). Πρέπει να έχετε μια ψυχική σύνδεση με τους στόχους και τις προθέσεις σας. Είστε ένα ισχυρό, δημιουργικό ον, και αυτή είναι η ευκαιρία σας να φέρετε τον Ανώτερο Εαυτό σας σε ευθυγράμμιση με τις καθημερινές σας ενέργειες για να δημιουργήσετε το μέλλον που θέλετε περισσότερο.

Όταν είστε ξεκάθαροι για το “τι” και το “γιατί”, ο Μάγος σας καλεί να λάβετε εμπνευσμένη δράση. Θα χρειαστεί έντονη συγκέντρωση για να επιτύχετε τους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στο ΈΝΑ πράγμα που θα σας μεταφέρει προς το στόχο σας. Η δέσμευση για το έργο είναι απαραίτητη. Τυχόν περισπασμοί μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Να είστε μεθοδικοί στο σχεδιασμό σας για να είστε βέβαιοι ότι παραμένετε στο σωστό δρόμο και να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ