Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 1/2

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Ράβδων 

deka ton rabdon anestrmenno
Το Δέκα των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 1/2

Το Δέκα των Ράβδων σημαίνει ότι παίρνετε ένα πρόσθετο βάρος. Ένα βαρύτερο φόρτο εργασίας ή μια μεγαλύτερη ευθύνη. Παρόλο που τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα για σας, αυτό είναι μόνο προσωρινό. Έτσι είστε πρόθυμοι να καταβάλετε μόχθο στο τώρα για να πετύχετε τον στόχο σας και να καρπωθείτε τις ανταμοιβές αργότερα. Για παράδειγμα, μπορεί να εργάζεστε επιπλέον ώρες για να εξοικονομήσετε χρήματα για οικογενειακές διακοπές. Ή μπορείτε να βοηθήσετε έναν φίλο στην μετακόμιση του σπιτιού. Ξέρετε όμως ότι αυτά θα σας επιστραφούν σε βάθος χρόνου. Μπορεί ακόμα να φροντίσετε ένα άρρωστο μέλος της οικογένειας, αυξάνοντας τις ευθύνες σας αλλά γνωρίζοντας  ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο το εκτιμά βαθύτατα.

Μερικές φορές, το Δέκα των Ράβδων υποδηλώνει ότι αναλαμβάνετε ασυνείδητα επιπλέον ευθύνες . Μπορεί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα με τη μία, αν και γνωρίζετε ότι αυτό προσθέτει  πίεση στην καθημερινή σας ζωή.

Το Δέκα των Ράβδων σας ζητά να σταματήσετε και να εξετάσετε τον υπάρχοντα τρόπο ζωής σας. Αξιολογήστε ποιες δραστηριότητες ή καθήκοντα είναι επείγουσες και ποιες όχι. Ιδίως όσον αφορά τους ευρύτερους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους διαχείρισης χρόνου ή ιεράρχησης. Αυτό για να προσδιορίσετε πού πρέπει να επενδύσετε το χρόνο σας και ποιες εργασίες μπορείτε να αποφύγετε. 

Τα καλά νέα είναι ότι το Δέκα των Ράβδων αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση ενός κύκλου.  Πιέζοντας τον εαυτό σας έχετε φτάσει στα όριά  εργαζόμενοι για το στόχο σας. Τώρα, κάνετε τα τελευταία βήματα για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. 

Το Δέκα των Ράβδων δείχνει ότι παρά την επίτευξη του στόχου , μερικές σημαντικές ευθύνες και δεσμεύσεις έρχονται μαζί του. Όταν φτάσετε σε ένα σημείο ολοκλήρωσης, γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρέπει να συνεχίσετε με τα καθήκοντα που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας, για να εξασφαλίσετε συνεχή επιτυχία. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ