Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 15/1

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 15/1
Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 15/1

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την τοποθέτηση σας επάνω σε κάποια φλέγοντα θέματα.

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν είστε στη σωστή συναισθηματική / ψυχική κατάσταση. Ότι δεν έχετε την ωριμότητα να κάνετε μια σωστή σχέση αυτή τη στιγμή. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε προσελκύσει τον λάθος τύπο ατόμου, πρέπει να εργαστείτε για να οικοδομήσετε την αυτοεκτίμησή σας και την αυτοπεποίθησή σας και να βρεθείτε στην εσωτερική σας ικανοποίηση προτού φέρετε κάποιον άλλο στην ζωή σας. Κανείς άλλος, ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι, δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους αν δεν έχετε βρει ικανοποίηση μέσα σας.

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί επίσης να δείχνει συναισθηματικά ανθυγιεινή σεξουαλική συμπεριφορά ή σεξ χωρίς αγάπη. 

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας λέει να πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικότερα τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας. Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σημαίνει ότι ψάχνετε για πιο αυθεντικό συναίσθημα εκπλήρωσης.

Το μονοπάτι σας ήταν δύσκολο μέχρι τώρα. Έχετε έρθει σε μια περίοδο όπου μπορεί να φαίνεται ότι βρίσκεστε στα όρια της εκπλήρωσης, αλλά λείπει κάτι άλλο. Αυτό μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό κενό. Μπορεί να δηλώνει την επιθυμία σας να λάβετε την προσοχή και την αναγνώριση για όλα όσα έχετε επιτύχει. Αλλά εσείς προσωπικά εξακολουθείτε να αισθάνεστε δυσαρέσκεια  για τον εαυτό σας. Φαίνεται ότι οι επιθυμίες σας δεν τελειώνουν ποτέ. Σαν μια μαύρη τρύπα. Από πού προέρχεται αυτό; 

Η αναστροφή των Εννέα Κυπέλλων υποδηλώνει ότι είναι καιρός να σταματήσετε να δίνετε αξία σε όλα τα υλικά αγαθά και να δώσετε προσοχή στην ποιότητα της ζωής σας. Οι πραγματικοί θησαυροί βρίσκονται στις σχέσεις σας με την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητά σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ