Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 15/3/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Εννέα των Ξιφών

ennea ton jifon
Το Εννέα των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 15/3/20

Τo Εννέα των Ξιφών συνδέεται συχνά με το φόβο και το άγχος, για όλα τα πράγματα που σας ανησυχούν και σας κρατούν ξάγρυπνους. Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να συσχετιστεί με ένα τραύμα. Κάτι που σας κάνει να μην εμπιστεύεστε τους άλλους. Μπορεί να συνεπάγεται ακόμα και  όλα τις συνέπειες που προέρχονται από το να βιώνεις αυτό το τραύμα.

Όταν δεν είμαστε ποτέ απελευθερωμένοι από την παγίδευση που απεικονίζεται στο Οκτώ των Σπαθιών, το Εννέα των Ξιφών μαστίζεται από εφιάλτες.

Ειλικρινά παραδεχτείτε ότι έχετε θυσιάσει χρόνο και ενέργεια. Κάποιες καταστάσεις απλά δεν λειτουργούν. Το Εννέα των Ξιφών σάς συμβουλεύει σήμερα να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας. Να είστε μόνοι και να αναγνωρίσετε τα διαφορετικά όρια που μπορεί να έχετε θέσει στον εαυτό σας εξαιτίας αυτού του φόβου. Μήπως για να είστε ασφαλείς, συμμορφωθήκατε με χαμηλότερα πρότυπα; Φοβηθήκατε ότι δεν είστε σε θέση να πετύχετε όσα είστε σε θέση να επιτύχετε; Αν ναι, τότε εσείς είστε το εμπόδιο για την εξέλιξη του εαυτού σας.

Ίσως διαπραγματευτήκατε μακριά από τη δημιουργικότητα και τη χαρά για να αποφευχθεί η αμφισβήτηση. Αυτού του είδους οι συναλλαγές δεν λειτουργούν ποτέ. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας χρόνος για να μειώσετε τις απώλειες σας. Αναγνωρίστε πόσο χρόνο και ενέργεια έχετε θυσιάσει  με έναν τρόπο που δεν ήταν σωστό για σας. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θεωρήστε ότι αυτή τη στιγμή η ζωή σας βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. Εκλάβετε το σαν μια ευκαιρία να θεραπευτείτε καθώς θα ρίξετε ένα βαρύ φορτίο που σας λυγίζει.

Το Eννέα των Ξιφών  αντανακλά τον φόβο για το μέλλον, ή ό, τι μπορεί ενδεχομένως να σας συμβεί στο μέλλον.

Αν φοβάστε για το μέλλον, είστε σε κίνδυνο καθότι δημιουργείτε τελικά μια αρνητική πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών σας μπορεί να γίνει εφιάλτης το οποία σαφώς δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές, το Eννέα των Ξιφών  είναι μια ένδειξη ότι ανησυχείτε υπερβολικά για μια κατάσταση. Μπορείτε κυριολεκτικά να ξενυχτάτε όλο το βράδυ, γιατί είστε ανήσυχοι σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ