Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 20/8

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Ράβδων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 20/8
Το Τέσσερα των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 20/8

Το Τέσσερα των Ράβδων είναι μια κάρτα που υποδηλώνει γιορτή, ευτυχία και εκτίμηση για τα καλά πράγματα στη ζωή. Το Τέσσερα των Ράβδων, είναι η τέλεια στιγμή για να γιορτάσετε με αυτούς που αγαπάτε περισσότερο. Μπορείτε να σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός ή ένα ορόσημο, όπως γάμος, γενέθλια, επιστροφή στο σπίτι ή επανένωση. Το Τέσσερα των Ράβδων ,δείχνει πρόσκληση μερικών αγαπημένων φίλων για ένα δείπνο χωρίς κανέναν ιδιαίτερο. Απλά για να απολαύσετε την παρέα ο ένας του άλλου. 

Το Τέσσερα των Ράβδων μπορεί να δείχνει ότι επιστρέφετε στο σπίτι ή σε ανθρώπους και μέρη που σας είναι γνωστά. Νιώθετε υποστηριζόμενοι και ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι είστε με εκείνους που σας  αγαπούν και σας ενδιαφέρουν.

Επειδή το Τέσσερα των Ράβδων έχει στενή σχέση με το περιβάλλον στο σπίτι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα εργαστείτε για τη βελτίωση ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ότι είστε κοντά στην εξεύρεση νέας κατοικίας. Ίσως να αγοράσατε πρόσφατα ένα σπίτι και ετοιμάζεστε να εγκατασταθείτε στο νέο σας περιβάλλον.

Το Τέσσερα των Ράβδων σας λέει ότι μετά από μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης και επέκτασης , είναι πλέον καιρός να σταματήσετε και να γιορτάσετε όσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για μια στιγμή και απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Αναγνωρίστε τη σκληρή δουλειά σας και δώστε τον εαυτό σας την άδεια να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα πριν ξεκινήσετε για την επόμενη φάση του ταξιδιού σας. Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε αυτά τα μικρότερα ορόσημα.

Στην αριθμολογία, το  τέσσερα συμβολίζει τη σταθερότητα και τα σταθερά θεμέλια, και με το Τέσσερα των Ράβδων , απολαμβάνετε τώρα μια περίοδο ευτυχίας και ασφάλειας. Αυτή η κάρτα υποδεικνύει μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας, καθώς και ολοκλήρωσης. Έτσι υποδηλώνει μια εποχή ειρήνης και ικανοποίησης στη ζωή που προέρχεται από σκληρές προσπάθειες.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ