Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 29/3/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 29/3/20
Το Έξι των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 29/3/20

Το Έξι των Δηναρίων υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε σαν τον πλούσιο άνθρωπο σε αυτή την κάρτα. Μοιράζετε τον πλούτο και την αφθονία σας με άλλους. Έχετε συγκεντρώσει μεγάλο πλούτο. Έτσι τώρα είστε σε θέση να προσφέρετε οικονομική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε δωρεές, αποτιμώντας ή συγκεντρώνοντας χρήματα. Κατά αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε τα καλά συναισθήματα που σχετίζονται με τη ευγνωμοσύνη των άλλων. Ακόμα κι αν δεν είστε οικονομικά πλούσιοι, μπορεί να προσφέρετε τον χρόνο, την ενέργεια, την αγάπη και την υποστήριξή σας σε όσους έχουν ανάγκη. Ξέρετε ότι θα εκτιμηθεί! Η απόδοση του χρόνου σας ή της σοφίας σας είναι συχνά εξίσου αποτελεσματικά, όπως και η απόδοση των χρημάτων ή των δώρων. Το άυλο δώρο της παρουσίας σας λαμβάνεται ακόμα καλύτερα. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέστε αν μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά και να φανείτε γενναιόδωροι σε τρίτους. Η συμβουλή του Έξι των Δηναρίων είναι ότι κάθε συνεισφορά που κάνετε είναι πολύτιμη και θα σας επιστραφεί στο τριπλάσιο. Όχι όμως όταν γίνεται σκόπιμα!

Μπορεί επίσης να είστε διατεθειμένοι να κάνετε δάνειο σε κάποιον με την προϋπόθεση ότι τελικά θα σας πληρώσουν όταν σταθούν στα πόδια τους. Αυτό είναι ένα δάνειο που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την καλή πίστη. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι αυτή η ανταλλαγή δεν είναι μια βιώσιμη λύση. Σκεφτείτε λοιπόν πώς μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά την οικογένεια ή τους φίλους σας με τρόπο που να τους ενθαρρύνετε προς την αυτάρκεια.

Θα χρειαστεί επίσης να προσδιορίσετε τρόπους με τους οποίους και εσείς θα μπορείτε να είστε πιο αυτοδύναμοι μακροπρόθεσμα. 

Τέλος, το Έξι των Δηναρίων είναι μια κάρτα που αντιπροσωπεύει την οικονομική αρμονία. Τα ποσά που εισρέουν  βρίσκονται σε ισορροπία και είστε ευγνώμονες για το τι έχετε και είστε ευτυχείς να μοιραστείτε με άλλους που έχουν ανάγκη.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ