Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 3/2/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 3/2/20
Η Βασίλισσα των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 3/2/20

Η Βασίλισσα των Ξιφών συνδυάζει την καθαρότητα πνεύματος με την ωριμότητα και την δεκτικότητα της βασίλισσας. Έχετε το δώρο να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη νοημοσύνη σας και την αμερόληπτη κρίση. Παραμείνετε επίσης ευέλικτοι και ανοιχτοί στο να λαμβάνετε πληροφορίες από άλλες πηγές. Καθώς καθοδηγείστε από την σκέψη και όχι από την καρδιά, μπορείτε να διακρίνετε τις καταστάσεις χωρίς την επιρροή του συναισθήματος ή του συναισθήματος. Μπορεί να πιστεύετε ότι η ενσυναίσθηση ή η συμπόνια προς τους άλλους θα σας αποσπάσουν από το έργο. Αντί  αυτού, προτιμάτε να μάθετε πώς, τι, γιατί, πού, πότε και ποιος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το περιβάλλον σας. Να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους. Δεν είναι ότι δεν νοιάζεστε για τους άλλους. Απλά συνδέεστε με άλλους ανθρώπους μέσω μιας πνευματικής κατανόησης παρά μιας συναισθηματικής.

Η Βασίλισσα των Ξιφών σημαίνει ότι είστε αναζητητής της αλήθειας. Είστε ανοιχτοί στο να ακούτε τις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων. Φιλτράρετε αυτές τις πληροφορίες για να αποκρυπτογραφήσετε τι είναι αληθινό και τι όχι. Όταν είστε σε αλληλεπίδραση με άλλους, δεν θα ανεχτείτε τις παρεξηγήσεις ή τις κολακείες. Θέλετε να φτάσετε στην καρδιά του θέματος χωρίς να συμμετέχετε σε πολλές κουβέντες ή κουτσομπολιά.

Η Βασίλισσα των Ξιφών υποδηλώνει ότι έχετε μια έμφυτη ικανότητα  στο να λέτε τα πράγματα όπως είναι. Είστε γρήγοροι στοχαστές και εξαιρετικά αντιληπτοί. Διαπερνώντας τον θόρυβο και τη σύγχυση κατορθώνετε να φτάσετε στο σημείο. Διατηρείται δογματική στάση επί των σχολίων, των απόψεων και των σκέψεων σας. Είστε εκ των προτέρων και ειλικρινείς στις απόψεις σας, και περιμένετε το ίδιο από τους άλλους. Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι σέβονται τη γνώμη σας και έρχονται σε σας για συμβουλές όταν χρειάζονται σαφήνεια. Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται εναλλακτική στάση ίσως είναι το μειονέκτημα σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ