Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 8/12

Υδροχόος (21/1-19/2)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 8/12
O Bασιλιάς των ξιφών aανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Υδροχόου 8/12

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος  υποδηλώνει τυραννία, κατάχρηση και χειραγωγία. Μπορεί να υποδηλώνει την κακή χρήση της διανοητικής δύναμης, και της εξουσίας. Αυτή είναι μια απεικόνιση της πειθούς και της χειραγώγησης, έτσι ώστε να εκπληρώνονται οι εγωιστικές επιθυμίες. 

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος  μπορεί επίσης να υπονοεί ότι εκθέτεται το επίπεδο της νοημοσύνης σας κομπάζοντας όταν συζητάτε  συνηθισμένα θέματα. Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι μπορείτε επίσης να είστε <<χαλαροί>>  σε σχέση με του γύρω σας, ειδικά όταν υπάρχουν ξεσπάσματα  και παρορμήσεις.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος  συνήθως αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό, δογματικό, άνθρωπο στη ζωή σας.

Μπορεί ακόμα να αντιπροσωπεύει εσάς που με τις δραστήριες ενέργειες σας μπορείτε να υπερέχετε σε διαξιφισμούς και να αντιμετωπίζετε .προκλήσεις. Μπορεί ακόμα να υποδηλώνει κάποιο άτομο που να εμπεριέχει όλες αυτές τις ικανότητες και που είναι να σταθεί στο πλάι σας για να σας βοηθήσει. Το  μεγάλο πρόβλημα όμως που εμπεριέχει αυτή κάρτα επειδή είναι ανεστραμμένη είναι ότι είστε υπερβολικά κατηγορηματικοί σε σημείο που μπλοκάρετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες ή είστε τόσο σίγουροι για τις απόψεις σας που μπορεί να προκαλέσετε χάος στο όνομα της τάξης.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος είναι υπερβολικά επικριτικός σε σημείο που πραγματικά ξεπερνάει τα όρια. Σε μια κατάσταση σχέσεων, ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει δυσάρεστες καταστάσεις. Αντιπροσωπεύει μια συμπεριφορά ελέγχου που μεταφέρεται σε ένα ακραίο επίπεδο. Έτσι, η ατμόσφαιρα της σχέσης γίνεται πολύ αποπνικτική.

Όσον αφορά τα συναισθήματα ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος σας ζητά να παγώσετε τα συναισθήματα σας, την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας γιατί η αγάπη και ο ρομαντισμός δεν σημαίνουν τίποτα για τον/την σύντροφο σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ