Η Βασίλισσα των Δηναρίων

H Bασίλισσα των Δηναρίων φορά έναν κόκινο χιτώνα και χρυσό στέμμα. Κρατά ένα χρυσό Δηνάριο. Στον Θρόνο της είναι σκαλισμένες κεφαλές κριαριών.Συμβολίζουν την δύναμη,την ηγεσία, ενώ ένας χερουβεικός άγγελος πίσω της την παρακολουθεί. Η γή γύρω της έχει πλούσια βλάστηση.Τριαντάφυλλα κρέμονται από πάνω της. Ένας λαγός ξεπετάγεται σε πρώτο πλάνο. Είναι σύμβολο της Τύχης , της Αφθονίας και της Γαλήνης.

H Bασίλισσα των Δηναρίων είναι επινοητική και πανέξυπνη. Δημιουργική σε επιχειρηματικά ξεκινήματα πλούσια και φιλεύσπλαχνη.

H Bασίλισσα των Δηναρίων είναι μια μεγάλη επιχειρηματίας. Έχει πολλά υλικά αγαθά στην κατοχή της ή ενδιαφέρεται για να τα αποκτήσει. Είναι περήφανη για την ομορφιά της,τα πλούτη της, τους φίλους της, τα κοινωνικά της δίκτυα και μή. Aκόμα αυτή είναι εξαιρετικά υπεύθυνη. H Bασίλισσα των Δηναρίων είναι κομψή και στυλάτη όπως και ο Βαλές των Δηναρίων. Eδώ υπάρχει η τάση της ματαιοδοξίας. Έχει επίσης πολλές φορές την τάση να καταπνίγει τα συναισθήματα της. Όπως προανέφερα ,αυτή είναι ένα πολύ εναρμονισμένο άτομο. Aλληγορικά η Bασίλισσα των Δηναρίων θα μπορούσε να υποδηλώνει ισχυρή, και αποτελεσματική διατήρηση υλικών αγαθών.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων

H Bασίλισσα των Δηναρίων λέγεται ότι είναι η αντίστοιχη Ραχήλ την σύζυγο του Ιακώβ και μητέρα του Ιωσήφ. Τοιουτοτρόπως η κάρτα αυτή της Ταρώ μας υπενθυμίζουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:Από φυσικής πλευράς είναι καλοσχηματισμένη και όμορφη.Κυρίαρχος της Γης η Bασίλισσα των Δηναρίων είναι εφευρετική, λειτουργική και έχει μεγαλύτερη κοινή αίσθηση από τις άλλες τρείς Βασίλισσες. H Bασίλισσα των Δηναρίων μπορεί να υποδεικνύει Τον Αιγόκερω,τον Ταύρο ή Παρθένο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν δύο Βασίλισσες παρουσιάζονται σε ένα ρίξιμο για μια γυναίκα αυτό μπορεί να υποδηλώνει έναν έντονο ανταγωνισμό με άλλη γυναίκα. Δύο Βασίλισσες σε διάβασμα για άνδρα υποδηλώνουν ισχυρή γυναικεία συμμαχία και υποστήριξη. Τέσσερις Βασίλισσες υποδηλώνουν γυναικεία ενδιαφέροντα, φεμινισμό,γυναικεία εξουσία, και φεμινιστικό περιβάλλον.

Αστρολογικά: Ζυγός σε σχέση με Ταύρο. Πλανήτης: Αφροδίτη. Στοιχείο: Γη. Αριθμοί:66 12 / 3. Αφορά όσους γεννήθηκαν: 4/1-11/1. Συγχρονικότητα: 20 Δεκεμβρίου – 21η Ιανουαρίου.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων (ανεστραμμένη)

H Bασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι υπάρχει μια υπερβολική εξάρτηση από τους άλλους. Δεν είναι αυτάρκης.Όταν η Bασίλισσα των Δηναρίων έρχεται ανεστραμμένη ο λαγός που ξεπηδά μπροστά της υποδηλώνει ευπάθεια και δειλία. H Bασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει υποχρέωση σε κάποιον. Ανασφάλεια και παθητικότητα.Μπορεί να υποδηλώνει την έντονη μορφή μιας αυτοσυντήρησης ή εξάρτησης από τρίτους για οικονομικούς παράγοντες. H Bασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει επίσης αρνητικές επιδράσεις στην ζωή του ερωτώντος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ