Η Κρίση στην Μoney Tarot

Περιγραφή

Banca d’Italia. Έργο των G. Savini και T. Cionini. Διαστάσεις: 126 x 70 mm. Υδατογράφημα: πορτρέτο του Vincenzo Bellini και μονόγραμμα ΒΙ. Εκτυπωτής: Officina della Banca d’Italia. Εκτύπωση ραβδώσεων. Στερεό νήμα ασφαλείας. Υλικό: χαρτί.

Εμπροσθόφυλλο:

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

 Φόντο ασφαλείας που αποτελείται από σχήματα γραμμών με αναπαράσταση στο κέντρο του εσωτερικού του θεάτρου Massimo Bellini στην Κατάνια της Σικελίας.

MASSIMO BELLINI THEATRE

Δεξιά, το πορτρέτο του Ιταλού συνθέτη Vincenzo Bellini (1801-1835). Ο αριθμός του τραπεζογραμματίου επαναλαμβάνεται δύο φορές με μαύρο χρώμα στο κάτω μέρος. Στο κέντρο, η σφραγίδα των τεσσάρων Ναυτικών Δημοκρατιών (Αμάλφι, Γένοβα, Πίζα και Βενετία). Στα αριστερά, η θέση του υδατογραφήματος με την τιμή “5000” παραπάνω. Οι υπογραφές είναι τυπωμένες με σκούρο πράσινο στο κέντρο. Τρεις συνδυασμοί υπογραφών με The Governor και The Cashier. 

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ MONEY TAROT
Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Οπισθόφυλλο:

Μια αλληγορία της λυρικής τέχνης σε φόντο γραμμών γραμμών και το κείμενο του ποινικού κώδικα στο πλάι. Στα δεξιά, η θέση του υδατογραφήματος με την τιμή “5000” πάνω και η ημερομηνία του διατάγματος κάτω. 

Ερμηνείες

Οικονομικά 

Ίσως χρειαστεί να περάσετε μια περίοδο αυτοστοχασμού όσον αφορά τη σχέση σας με τα χρήματα. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να αξιολογήσετε εάν οι οικονομικές σας συνήθειες εμποδίζουν την υλική σας κατάσταση, καθώς και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να τα πάτε καλύτερα. Είστε κάποιος που αγοράζει συνεχώς πράγματα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά; Ή νιώθετε πάντα έλλειψη, ακόμα και όταν βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση; Τώρα μπορούν να έρθουν νέοι τρόποι σκέψης για τους πόρους σας, που σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε θετικές βελτιώσεις.

Επαγγελματικά

Μπορεί να περνάτε μια περίοδο αφύπνισης όταν πρόκειται για την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως έχετε βρει έναν νέο σκοπό ή μια κλήση που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Αυτό μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από προσαρμογές που πρέπει να γίνουν στο χώρο εργασίας ή στη θέση σας. Αν και αυτό μπορεί να είναι αγχωτικό, αυτές οι αλλαγές μπορούν να σας φέρουν μια αίσθηση αναζωογόνησης όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Εάν ο χώρος εργασίας σας ήταν τεταμένος, η κάρτα κρίσης σηματοδοτεί επίσης ότι μπορεί να χρειαστεί να είστε περισσότερο ενήμεροι για το πώς οι πράξεις σας στο χώρο εργασίας σας επηρεάζουν τους άλλους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε πώς ήταν η συμπεριφορά σας και τι μπορεί να βελτιωθεί. Αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας και τον ρόλο σας σε τυχόν συγκρούσεις που έχουν προκύψει.

Η Κρίση ανεστραμμένη στην Μoney Tarot

Ερμηνείες

Οικονομικά 

Εάν έχετε περάσει μια οικονομική ύφεση πρόσφατα, μπορεί να είστε μάλλον σκληροί με τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να μαθαίνετε τα μαθήματά σας όταν πρόκειται να κάνετε υπεύθυνες επιλογές, αλλά είναι επίσης χρήσιμο για εσάς να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε παρακινημένοι. Από την άλλη πλευρά, η κάρτα αντίστροφης κρίσης υποδηλώνει ότι μπορεί να βρεθείτε στα ίδια μοτίβα όταν πρόκειται για οικονομικές αποφάσεις. Προσέξτε σε ποια πλευρά του φάσματος πέφτετε.

Επαγγελματικά

Ίσως να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό. Εάν έχετε κάνει λάθη στη δουλειά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο να αφήσετε αυτά τα συναισθήματα απογοήτευσης με τον εαυτό σας να φύγουν, αντί να επανορθώσετε και να προχωρήσετε. Μπορεί να μείνετε με μια παρατεταμένη αίσθηση αμφιβολίας για τις δικές σας ικανότητες. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι δεν μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και ότι δεν μαθαίνετε τα μαθήματα που χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Η έλλειψη συνείδησής σας όσον αφορά τον χειρισμό του εαυτού σας μπορεί να ενοχλεί τους συναδέλφους. Έχετε κάνει ό,τι μπορείτε όταν πρόκειται για τα εργασιακά σας έργα; Έχετε επικοινωνήσει καλά; Ή μεταθέτετε πάντα την ευθύνη σε άλλους;

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ