Μελετώντας την Φυσική μαγεία ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας

(Α΄ μέρος)

Μελετώντας την Φυσική μαγεία ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας

Μελετώντας την Φυσική μαγεία ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας.

Εφόσον ενδιαφερόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις των Εποχών,θα πρέπει να τις εξερευνήσουμε. Να τις εκτιμήσουμε περισσότερο έως μας ότου μας γίνουν οικείες.Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να γίνουν μάγοι ή Σαμάνοι ή ισχυρίζονται πως είναι. Στην πραγματικότητα δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τις φάσεις της Σελήνης. Ακόμα και για τις εποχές. Στο “βιβλίο των Σκιών ” ένα βιβλίο με τελετουργικά και όνειρα δίνεται πολύς χρόνος στις λέξεις των τελετουργικών. Τελετουργικά που θα γίνουν πρός τιμή της Μητέρας Γης της Σελήνης.  Είναι ευκολότερο και συναρπαστικότερη εμπειρία το να είσαι έξω στην  Φύση ,κάτω από το λαμπρό φεγγάρι. Να κοιτάς τα αστέρια που πέφτουν κατά μήκος του σκοτεινού ουρανού που απαντά στις προσευχές σου.

 Η Φύση έχει όλες τις απαντήσεις για αυτό είναι και η μητέρα μας όπως κάθε τι ορατό στον κόσμο,είμαστε όλοι ο ένας μέρος του άλλου.Είμαστε το υλικό των άστρων. Τα άτομα μας είναι αυτά τα ίδια άτομα που προήλθαν από την δημιουργία των Κόσμων. Το κάθε δέντρο,φυτό, ζώο ή άλλος άνθρωπος  είναι μέρος της Αρχαίας Περιουσίας. Και αφού είμαστε  ουσιώδη μέρη της Φύσης, έχουμε και συγγένεια με όλα τα μέρη της Δημιουργίας.Αυτό είναι που μας κάνει ικανούς να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας , αλλά και εμείς  να αλλάξουμε από δυνάμεις επάνω στις οποίες διαθέτουμε ελάχιστο έλεγχο.

Κατά την μελέτη της Φυσικής μαγείας.

 Δεν χρειάζεται απλώς να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε μέρος της Φύσης. Πρέπει να βρούμε το ποιοι πραγματικά είμαστε. Τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα έχουμε. Ποια είναι τα ξεχασμένα μας ταλέντα και ποιες ικανότητες μας παραμένουν αναξιοποίητες.Αυτά όλα είναι από τις δυσκολότερες ασκήσεις κάθε μορφής μαγείας. Είναι όμως και το κλειδί για την δύναμη που θα αποκτήσουμε σαν άτομα αλλά και σαν μάγοι.το να είμαστε απολύτως συνειδητοί των χαρακτηριστικών μας και των ικανοτήτων μας είναι το ζωτικό στάδιο για την απόκτηση των ικανοτήτων στις Αρκάνες

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ