Μια πρόσκληση στην Μεταμόρφωση

Μια πρόσκληση στην Μεταμόρφωση
Μια πρόσκληση στην Μεταμόρφωση

Μια πρόσκληση στην Μεταμόρφωση. Μια φορά κι έναν καιρό, συγκλήθηκε ένα γαλαξιακό συμβούλιο και ένα μυθικό κάλεσμα στάλθηκε σε αμέτρητα φωτεινά όντα: Στα παιδιά του Ήλιου, σε αγγελικά φτερωτά, στούς δρομείς του ήλιου, στους πολεμιστές του ουράνιου τόξου και  σε άλλα φωτεινά όντα από πολλά αστρικά συστήματα . Αυτός ο μεγάλος κύκλος των φωτεινών όντων συγκεντρώθηκε από τα πέρατα του Σύμπαντος. Στο καθορισμένο σημείο συνάντησης μπήκε η αγάπη των περιστρεφόμενων γαλαξιών, χαρίζοντας σε όλους, ουράνιο φως και προφέροντας τις ακόλουθες λέξεις:

“Σας προσκαλώ να ενσαρκωθείτε σε έναν κόσμο όπου λαμβάνει χώρα μια μεγάλη μεταμόρφωση”, ξεκίνησε να λέει η αγάπη των Περιστρεφόμενων Γαλαξιών.” Εσείς που ανταποκρίνεστε και ενσωματώνεστε σε αυτό το κάλεσμα θα πάτε σε ένα μέρος όπου παίζονται οι ψευδαισθήσεις του φόβου και του χωρισμού .Και ένας γαλαξιακός κύκλος εξέλιξης πλησιάζει στο τέλος και μια νέα αρχή γεννιέται. Καλώ όσους έχουν τα απαραίτητα ταλέντα και χαρίσματα να ενεργήσουν ως απεσταλμένοι μου εκεί.Να ανυψώσουν και να μεταμορφώσουν τις συχνότητες του πλανήτη Γη, απλώς ενσαρκώνοντας και ενισχύοντας την παρουσία της Αγάπης εκεί.Με την παρουσία σας θα μεταμορφωθείτε σε αγάπη. Η δόνηση του φόβου καλύπτει τώρα τη συνείδηση εκεί. Σε αυτόν τον μύθο θα παίξετε τον εαυτό σας. Άγιοι και Θείο Παιδί θα είστε οι δημιουργοί αυτής της νέας πραγματικότητας της χρυσής Οκτάβας” 

Μια πρόσκληση στην Μεταμόρφωση

 

Η αγάπη των Περιστρεφόμενων Γαλαξιών συνέχισε: “Σε άλλα ταξίδια, ο καθένας από εσάς έχει αποδειχθεί ότι είναι πλοηγός συναισθημάτων, ικανός να αφυπνίσει τη συνείδησή  και να ευθυγραμμίσει την καρδιά με τις προτροπές της αγνής αγάπης και της συμπονετικής υπηρεσίας. Ως δρομείς και λαμπαδηδρόμοι του Ήλιου, έχετε ήδη αποδείξει ότι θα κρατήσετε το φως ψηλά. Και έτσι, σας καλώ να ενσαρκωθείτε μαζικά μεταξύ των φυλών της Γης για να βοηθήσετε τη Γαία και όλα τα παιδιά της να ξεκινήσουν τη μεταστοιχείωση της ύλης. Αυτή η μεταμόρφωση που πρόκειται να γίνει στη Γη είναι πολύ σπάνια και πολύτιμη, ακόμη και ανάμεσα στα πολλά θαύματα του Σύμπαντος. Το μεγαλείο της αγαπητής σας παρουσίας θα βοηθήσει πολύ τη Γη να χρησιμοποιήσει τις αλχημικές συχνότητες μετασχηματισμού που θα ανοίξουν νέες διαστάσεις πραγματικότητας. Είστε θεοί της αρμονίας που μεταμορφώνονται απλά μέσω της δονητικής παρουσίας σας.

«Είναι ένα μέρος του σχεδίου ότι  θα γεμίσετε λήθη, ώστε να βιώσετε άμεσα πώς νιώθει κανείς αυτό το επίπεδο φόβου και αποχωρισμού. Έτσι  θα μπορέσετε να το μεταμορφώσετε από μέσα προς τα έξω.”

Ωστόσο, καθώς θα θυμάστε την αίσθηση του Ιερού Κήπου της παιδικής ηλικίας της αθωότητας και εμπιστοσύνης, θα γίνετε η “μαγιά” σε αυτόν τον κύκλο μύησης για τη Γη.

Μια πρόσκληση στην Μεταμόρφωση

Θα ενσαρκώνεστε, συχνά σε κάποιες περιοχές τις πιο υψηλές δονήσεις  του πλανήτη. Εσείς που θα ασπαστείτε αυτό το μυθικό κάλεσμα, και θα περπατήσετε σε αυτήν την ψευδαίσθηση μπορεί να ξεχάσετε τη μεγαλοπρέπεια του ποιοι είστε ως ανάλαφρα όντα, βιώνοντας τη συντριπτική πυκνότητα της Γης.Για κάποιους η ψευδαίσθηση του χωρισμού από την αγάπη μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα απόγνωσης, έλλειψης υποστήριξης και αποξένωσης. Τα ίδια τα δώρα που καλούνται να βοηθήσουν τη Γαία, μπορούν να θεωρηθούν ως αιτία αντίστασης, φόβου και προβολής από αυτό που μεταμορφώνεται. Ωστόσο, θα είναι η αγάπη σας που θα μεταμορφώσει τα βάθη της δυαδικότητας και oi συχνότητες του φωτός σας που θα επιταχύνουν τα πολλά.

Η συμμετοχή σας σε αυτή τη μυθική αναζήτηση είναι καθαρά εθελοντική: ωστόσο αυτή η μετασχηματιστική αλλαγή στη Γη είναι πολύ σπάνια και πολύτιμη. Η Γη περιστρέφεται σε πανίσχυρο πλέγμα εξέλιξης. Σας προσκαλούν να ενσαρκωθείτε ως μια ενιαία παγκόσμια οικογένεια στη Γη.Εάν επιλέξετε να αποδεχτείτε αυτήν την αποστολή, θα έχετε την ευκαιρία να καταλύσετε και να συνθέσετε όλα όσα ήσασταν κατά τη διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων, αποδεχόμενοι ένα σπάνια προσφερόμενο κβαντικό άλμα στη συνείδηση. Εναπόκειται σε εσάς ως δημιουργό μύθων να επιλέξετε πώς θα χορέψετε με την Γη και τα παιδιά της καθώς ολοκληρώνει την τελετή του φωτός της»  Έτσι είπε η αγάπη των Περιστρεφόμενων Γαλαξιών.

Και έτσι ήταν που τα φωτεινά όντα σχημάτισαν τις αμέτρητες συμμαχίες, ομοσπονδίες και συμβούλια των πιστών των αστεριών ✨ Eπέλεξαν να ενσαρκωθούν στον πλανήτη Γη για να βοηθήσουν σε αυτό το κρίσιμο γεγονός. Η αφύπνιση της συνείδησης από το όνειρο της ύλης, της μορφής και του διαχωρισμού !Όπως προειδοποιήθηκαν, πολλά φωτεινά όντα πραγματικά ξεχάσαν ποιοι είναι και γιατί ήρθαν στη Γη. Αλλά υπήρχε ακόμη και μια ασφαλής διαδικασία που ενσωματώθηκε στο σχέδιο για να αφυπνιστούν αυτά τα όντα από το πέπλο της λήθης που είναι τόσο διαδεδομένο στη Γη. Οι φωτεινοί που θα ταξίδευαν για τη βοήθεια της 🌏 Γης συμφώνησαν να πυροδοτήσουν ο ένας τη μνήμη του άλλου ένα μεγαλύτερο ολόγραμμα έτσι ώστε το μυθικό μεγαλείο του κοσμικού παιχνιδιού του φωτός  να παιζόταν νικηφόρα.

Έτσι, αυτοί οι αστρόσποροι κωδικοποιήθηκαν με πολλούς τρόπους. Με ήχους, χρώματα, εικόνες, λέξεις και σύμβολα – έναν δονητικό συντονισμό που θα βοηθούσε στη συνέχεια να θυμούνται τη δέσμευσή τους στο φως. Οι ουράνιοι ήχοι των κρυστάλλινων τραγουδιστών θα κατέλυαν τη βαθιά ανάμνηση των αστεριών τους. Συμφωνήθηκε ότι αυτές οι κωδικοποιημένες ενδείξεις θα εμφανίζονταν παντού: στην οραματική τέχνη, τη μουσική, σε διεισδυτικά βλέμματα, στον λόγο και στα συναισθήματα – όλα με τέτοιο τρόπο ,ωστε να δημιουργείτε μια βαθιά λαχτάρα του να ξυπνήσουν και να γίνουν η ενσάρκωση της αγάπης. Αυτά τα σύμβολα θα λειτουργούσαν ως συναγερμός που θα τους βοηθούσαν να ξυπνήσουν και να παραμείνουν στη χαρά τους. Αυτοί οι σύντροφοι του πεπρωμένου κωδικοποιήθηκαν στα ίδια τα κύτταρα του σώματός τους με το νέο γαλαξιακό πρότυπο στη συνείδηση έτσι ώστε να αφυπνίζουν τους άλλους στη δύναμη της απλής παρουσίας και της αγάπης τους.

Εσείς τα παιδιά του Ήλιου λούζεστε τώρα στα νερά της μνήμης, της αγκαλιάς, ετοιμάζεστε ως πολεμιστές του ουράνιου τόξου να εκπληρώσετε την αρχή του νέου και αρχαίου μύθου που εκτυλίσσεται. Το σώμα σας είναι το κλειδί για την ανάφλεξη της συνείδησης της Ενότητας στη Γη. 

Οι παίκτες του φωτός μαζεύονται για να γιορτάσουν σε μια καρδιά. Και το θαύμα θα εκδηλωθεί εδώ στη Γη! Επιστροφή στον Κήπο. Επιστροφή στον Ήλιο! Επιστροφή στην αθωότητα, Επιστροφή στον Ένα! Θυμηθείτε ότι χορεύουμε και τραγουδάμε εδώ για την Μία Καρδιά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ