Ο Άγγελος Pahaliah, της λύτρωσης και της απελευθέρωσης.

Ο Άγγελος Pahaliah, της λύτρωσης και της απελευθέρωσης. Η σημασία του ονόματός του είναι ο Λυτρωτής Θεός . Στον εβραϊκό πολιτισμό, ανήκει στη χορωδία των αγγέλων που ονομάζεται Aralims. Κυβερνάται από τον αρχάγγελο Zadkiel. Στον χριστιανικό πολιτισμό, ένας ανήκει στους Θρόνους.

 

Guardian Angel Pahaliah

 

Ο Άγγελος Pahaliah, της λύτρωσης και της απελευθέρωσης.

Ο Pahaliah είναι ο άγγελος που μας βοηθάει να απαλλαγούμε από παλιές και κακές συμπεριφορές. Είναι συνδεδεμένος με τη σεξουαλικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε το γάμο σας και να φέρετε αρμονία. Ο  Pahaliah φέρνει επίσης την πιστότητα, διδάσκοντας σε εσάς και τον σύντροφο σας τη σημασία της. Είναι αυτός που γεμίζει τη ζωή σας με πνευματικότητα και ηθική. Αυτός ο άγγελος μπορεί εύκολα να σας διδάξει να αναγνωρίζετε το καλό και το κακό. Ο Pahaliah μπορεί να φέρει αρμονία στην πνευματική σας ζωή. Σας βοηθά να αναγνωρίσετε τη θεϊκή σας φύση και τον εσωτερικό σας εαυτό. Ο Pahaliah είναι ο άγγελος που φέρνει στη ζωή σας θάρρος, ηθική, δυναμισμό και εκκίνηση. Σας βοηθά να διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν. Όταν είναι στη ζωή σας, θα φέρει μια διαύγεια σκέψης.

Ο Άγγελος Pahaliah, της λύτρωσης και της απελευθέρωσης.

Ο Pahaliah είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ 27/6 – 01/7.

Ο φύλακας σας Άγγελος Pahaliah επηρεάζει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σας εάν γεννηθήκατε αυτήν την περίοδο. Είστε ένας αληθινός μαχητής. Πάντα ψάχνετε για κάτι αρνητικό για να το καταπολεμήσετε. Εκτιμάτε την ειρήνη ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους. Μπορείτε να προσελκύσετε άλλους λόγω της αισιόδοξής σας προσωπικότητας. Η ευτυχία για σας είναι ένας πιστός σύντροφος που θα είναι δίπλα σας όλη σας τη ζωή.

 

Εάν δεν γεννηθήκατε υπό την επιρροή του Pahaliah , μπορείτε ακόμα να προσευχηθείτε για την προστασία του. Θα σας βοηθήσει όταν αισθάνεστε τεμπέλης. Θα σας καθοδηγήσει στον εσωτερικό εαυτό σας. Και θα φέρει την αρμονία που χρειάζεστε στο πνευματικό σχέδιο της ύπαρξής σας.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ