Ο Βαλές των Ράβδων στην Money Tarot

O Bαλές των Ράβδων σε Καναδεζικό tχαρτονόμισμα του 1937 (ή ηλεκτρική ενέργεια καθισμένη απεικονίζεται από την αλληγορική μορφή ανδρός) Οπίσθια όψη

Eρμηνείες:

Οικονομικά

O Bαλές των Ράβδων υπονοεί ότι μπορεί να βρείτε λίγα χρήματα στο εγγύς μέλλον. Αυτό το απροσδόκητο εισόδημα μπορεί να έρθει σε πολλές μορφές. Κάποιος μπορεί να σας δώσει χρήματα ως δώρο ή να πάρετε ένα απροσδόκητο μπόνους από τη δουλειά. Αν και είναι πάντα διασκεδαστικό να ξοδεύετε τέτοια επιπλέον μετρητά, προσπαθήστε να αποθηκεύσετε μερικά για το μέλλον. Τα οικονομικά σας μπορεί να βιώσουν μια βουτιά, και όταν συμβεί, θα είστε ευγνώμονες για αυτό το μαξιλάρι. Αν και αυτή είναι πάντα μια σοφή επιλογή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε κατά νου τη σελίδα των ραβδιών, καθώς έχει την τάση να είναι κοντόφθαλμος σε τέτοια θέματα. Μην ενδίδετε στους πειρασμούς των γρήγορων δαπανών ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι είστε ικανοί να το κάνετε.

Επαγγελματικά

O Bαλές των Ράβδων μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μήνυμα όταν πρόκειται για νέα εγχειρήματα. Στο πλαίσιο της καριέρας σας, μπορεί να σημαίνει ότι πρόκειται να εισέλθετε σε μια νέα θέση ή να αναλάβετε ένα νέο έργο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η κάρτα είναι ένα καλό σημάδι. σηματοδοτεί ότι η επιτυχία και η ικανοποίηση θα σας ακολουθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Όταν εμφανίζεται Bαλές των Ράβδων , είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να ρισκάρετε με τη δουλειά. Απλά προσέξτε να κινηθείτε πολύ γρήγορα. Η σελίδα αντιπροσωπεύει μια προθυμία για προκλήσεις και όχι απαραίτητα μια ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν είστε προετοιμασμένοι για νέες εργασίες πριν τις ξεκινήσετε. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε έτοιμοι, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ρισκάρετε και να ξεκινήσετε νέα έργα.

Εμπρόσθια όψη 

Καναδεζικό χαρτονόμισμα του 1937
Καναδεζικό χαρτονόμισμα του 1937

 

Ερμηνείες ανεστραμμένες 

Οικονομικά 

O Bαλές των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει οικονομική αστάθεια. Πιθανότατα, αυτή η αστάθεια είναι αποτέλεσμα έλλειψης προνοητικότητας. Μπορεί να είχατε υπερβολική αυτοπεποίθηση οικονομικά στο παρελθόν και τώρα αντιμετωπίζετε τις επιπτώσεις. Αφήστε αυτή τη φορά να σας θυμίσει ότι οι τύχες, καλές και κακές, έχουν την τάση να αλλάζουν. Την επόμενη φορά που θα βρείτε τον εαυτό σας λίγο πιο ακμαίο από όσο περιμένατε, θυμηθείτε αυτή τη χαμηλή στιγμή και χρησιμοποιήστε την ως κίνητρο για αποταμίευση. Προς το παρόν, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα δουλεύοντας σκληρά και φειδωλοί.

Καριέρα

O Bαλές των Ράβδων ανεστραμμένος εδώ υποδεικνύει ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε μια αποσύνδεση μεταξύ της επιθυμητής καριέρας και της τρέχουσας καριέρας σας. Αυτή η ασυμφωνία μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Μπορεί να ξέρετε πού θέλετε να βρίσκεστε, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να φτάσετε εκεί. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με αισθήματα στασιμότητας ή ενόχλησης στην εργασία. Εναλλακτικά, μπορεί να γνωρίζετε όλα τα βήματα που θα χρειαστεί να κάνετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά δεν έχετε κίνητρο για να τους κάνετε. Ανεξάρτητα από την αιτία, κάντε έναν απολογισμό για το πού βρίσκεστε, πού θέλετε να είστε και προσπαθήστε να μάθετε τι θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Τίποτα δεν είναι μόνιμο; Επομένως, μην νομίζετε ότι αυτή η σημερινή κατάσταση θα συνεχιστεί για πάντα. Ωστόσο, θα περάσει πιο γρήγορα αν καταλάβετε τι σας κρατούσε πίσω.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ