Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah: H άνοδος του

Θεού

Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah: H άνοδος του Θεού. Κατά την Βίβλο σύμφωνα με αυτό το όνομα: Ψαλμός 87: 2 Κύριε Θεέ της σωτηρίας μου,μέρα και νύχτα φώναξα προς εσένα

Λατινικό όνομα: Deus Erector

Σημασία : Η εκγύμναση ή η άνοδος του Θεού

Χορωδία των αγγέλων (Eβραική): Auphanim

Χορωδία αγγέλων (χριστιανική): Χερουβείμ

Guardian Angel Hakamiah είναι ο άγγελος της πίστης. Το νόημα του όνομά του είναι Ο Αύξηση του Θεού . Ανήκει στη χορωδία του Aupahnims, υπό την ηγεσία του Raziel, στην εβραϊκή κουλτούρα. Ο φύλακας άγγελος Hakamiah είναι επίσης ένας από τους χερουβείμ στον χριστιανικό πολιτισμό.

Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah: H άνοδος του Θεού.

Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah: H άνοδος του Θεού. προωθεί την πίστη στις αρχές του θεϊκού. Μπορεί να μας διδάξει σεβασμό και στο να μάθουμε να εκτιμάμε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις. Επίσης, μας γεμίζει όλους με ευγένεια και ειλικρίνεια. Ο φύλακας Άγγελος Hakamiah θεωρείται επίσης απελευθερωτής. Επομένως, μας βοηθά στο να απελευθερωθούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, πράγματα που δεν εξυπηρετούν το καλό μας. Είναι επίσης ο φορέας της παγκόσμιας αγάπης.

Προσευχόμαστε σε αυτόν για την παρουσία του στη ζωή μας όταν νιώθουμε μοναξιά και έλλειψη αγάπης. Ο Hakamiah είναι επίσης ο προστάτης εκείνων των ηγετών,  που είναι υπεύθυνοι. Εάν θέλετε να γίνετε ηγέτης, μπορείτε να προσευχηθείτε για την καθοδήγησή του. Παράγει επίσης επιτυχία σε πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις.

Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah: H άνοδος του Θεού.

Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah: H άνοδος του Θεού, είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων των ανθρώπων που γεννήθηκαν από τις 06 Ιουνίου έως τις 10 Ιουνίου. Σε περίπτωση που γεννηθήκατε σε αυτή την τυχερή περίοδο, τότε ο Hakamiah  επηρεάζει τη ζωή σας και σας προστατεύει. Έχετε μια φυσική αύρα ειρήνης. Είστε προικισμένοι με μια ευγενή προσωπικότητα. Επίσης, είστε πιστός και πολύ γενναίος. Η λέξη υπόσχεση σας είναι μια μεγάλη δέσμευση για σας που δεν πρέπει ποτέ να απορριφθεί. Ο φύλακας άγγελος Hakamiah σας γεμίζει με σεβασμό και αγάπη για την οικογένειά σας.

Τα παιδιά σας έχουν προτεραιότητα για εσάς. Έχετε μια μεγάλη καρδιά. Ζείτε τη ζωή σας γεμάτη με αγάπη και ελπίδα. Η αγάπη είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχετε. Αγαπάτε βαθιά την οικογένειά σας και πάντα κρατάτε φωτογραφίες των αγαπημένων σας στον εαυτό σας. Επειδή θέλετε να τους κρατήσετε κοντά σε σας οπουδήποτε πηγαίνετε. Είστε επίσης πολύ προσεκτικοί πώς εσείς και το σπίτι σας φαίνονται. Δίνετε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Εάν δεν γεννηθήκατε υπό την επιρροή του Hakamiah , μπορείτε ακόμα να αισθανθείτε την επίδραση του στην ζωή σας. Προσευχηθείτε για την καθοδήγησή του για να γίνετε ένας μεγάλος ηγέτης, να αισθανθείτε την αγάπη χωρίς όρους να σας περιβάλλει.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ