Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης.

Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης. Η έννοια του ονόματος του είναι ο μοναδικός Θεός . Κατά την εβραϊκή κουλτούρα,νήκει στη χορωδία των Αραλιμ. Αλλά στη χριστιανική κουλτούρα, ο Aρχάγγελος Nelchael ανήκει στους Θρόνους.

Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης.

Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης. Είναι ο φορέας της ένθερμης επιθυμίας της μάθησης. Διευκολύνει τη μάθηση. Ο Aρχάγγελος Nelchael είναι ο πιο ισχυρός άγγελος στον οποίο μπορείτε να προσευχηθείτε αν έχετε προβλήματα μάθησης. Σας βοηθά να μελετάτε και να κατανοείτε τα μαθήματα εύκολα και γρήγορα. Σας βοηθά να περάσετε όλες τις εξετάσεις σας με μικρές προσπάθειες. Ο Nelchael σάς επιτρέπει να κατανοείτε και να μαθαίνετε τα περί επιστήμης, τεχνολογίας ακόμα και της ποίησης. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συλλέξετε γνώσεις σχετικά με τη γεωμετρία, ακόμα και την Ιερή Γεωμετρία. Και για να μάθουν την αστρονομία, τα μαθηματικά και ακόμη και την αστροφυσική.

Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης. Θεωρείται προστάτης των φιλοσόφων και των επιστημόνων. Αυξάνει τη συγκέντρωση και τις ικανότητες εστίασης. Αυτός ο άγγελος μπορεί να σας διδάξει μάντρα και τη σημασία του για τον διαλογισμό και τη μελέτη σας. Μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, έχοντας όλες τις γνώσεις που μπορεί να μάθει ποτέ. Και μπορεί επίσης να σας διδάξει να φτάσετε στους παράλληλους κόσμους με διαφορετικές πρακτικές, όπως ο υπερβατικός διαλογισμός.

Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης.

Ο Aρχάγγελος Nelchael. Ο άγγελος της μάθησης.  Είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ 2/7-6/7. Εάν γεννηθήκατε σε αυτή την περίοδο, τότε είστε τυχεροί,επιδή επηρεάζεται όχι μόνο η ζωή σας, αλλά και ο τρόπος ύπαρξής σας. Ξέρετε πώς να βρίσκετε και να διατηρείτε την ισορροπία μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού κόσμου. Είστε  πολύ υπομονετικοί άνθρωποι με μεγάλο αυτοέλεγχο. Αλλά είστε επίσης πολύ φιλόδοξοι. Κάνετε οτιδήποτε για να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας.

Η νοημοσύνη σας είναι θαυματουργή. Η Αρμονία είναι ένα από τα ιδανικά σας, όχι μόνο στην οικογένειά σας, αλλά και στη ζωή σας. Έχετε την τάση να μένετε μόνοι, μέχρι να βρείτε το τέλειο ταίρι για σας. Η ομορφιά είναι η αδυναμία σας.Αγαπάτε να διαβάζετε και να μελετάτε αρχαία κείμενα. Επομένως, προσπαθείτε να βρείτε την  ιερή γνώση που συνδέεται με την πνευματικότητα και τους παράλληλους κόσμους. Έχετε σκοπό σε αυτή τη ζωή και ο φύλακας άγγελος σας βοηθά να τον πετύχετε. Αυτός ο σκοπός είναι να ενώσετε την επιστήμη, την τέχνη και τη θρησκεία.

Εάν παρακολουθείτε μαθήματα και χρειάζεστε βοήθεια μάθησης, προσευχηθείτε για τη βοήθεια του Nelchael. Απαντά στις προσευχές σας, ακόμη και αν δεν γεννηθήκατε υπό την επιρροή του. Φέρτε τον άγγελο της μάθησης στη ζωή σας και απολαύστε την καθοδήγησή του.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ