Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης είναι το 18ο

όνομα του Θεού.

 
Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης

Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης

 Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης

Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης είναι το 18 ο όνομα του Θεού. Η Αγία Γραφή Σύμφωνα με την Αγία Γραφή  το όνομα Caliel είναι: Ψαλμός 24:5  ” Κρίνον με Κύριε κατά την δικαιοσύνη σου, Κύριε ο Θεός μου και μη επιχαρείησάν μοι».

Το νόημα του ονόματος είναι ο Επικεφαλής Θεός (Deus Invocandus). Επίσης, ανήκει στην Πρώτη Σφαίρα στους Θρόνους.

Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης

Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης είναι το 18 ο όνομα του Θεού. Είναι ο άγγελος και προστάτης της απόλυτης αλήθειας. Εξαλείφει κάθε αμφιβολία και αποδεικνύει την αθωότητα. Έχει τη Θεία Δικαιοσύνη και το καρμικό όραμα. Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης διακρίνει τι είναι σωστό. Μπορεί να μας παράσχει την κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ καλού και κακού. Ο Caliel σέβεται και σας κάνει να σέβεστε τους Θεούς Νόμους. Μπορεί να σας μετατρέψει σε τέλειους και τίμιους δικαστές. Μπορεί να σας γεμίσει με ακεραιότητα και αγάπη για τη δικαιοσύνη. Προσευχηθείτε σε αυτόν και θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε την αλήθεια. Πάνω από όλα να ανακαλύψετε ξανά την πηγή της ανύψωσης. Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης μπορεί να σας δώσει την ισχυρή ικανότητα να βλέπετε τις προθέσεις.

Ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης μπορεί να σας βοηθήσει όταν αντιμετωπίζετε καταδίκη. Ζητήστε τη βοήθειά του όταν εσείς ή οι αγαπημένα σας πρόσωπα χρησιμοποιείτε τη δικαιοσύνη για υλισμικό κέρδος. Μπορεί να θεραπεύσει εκείνους που προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν και να ανταγωνιστούν τους άλλους. Ζητήστε την καθοδήγησή του όταν αντιμετωπίζετε ψευδομαρτυρίες, ψευδή στοιχεία και κολακεία. Ο Caliel Angel of Justice μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε αθέμιτες δίκες, σκάνδαλα, διαφθορά, ατιμωρησία και ψευδαισθήσεις. Προσευχηθείτε για την καθοδήγησή του όταν είστε μπλεγμένοι και μπερδεμένοι.

Συμπερασματικά, ο Caliel Άγγελος της Δικαιοσύνης είναι ο προστάτης εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ 16 Ιουνίου και 21 Ιουνίου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι έξυπνοι, χαρισματικοί και έχουν πολύ ισχυρό προσωπικό μαγνητισμό. Έχουν φοβερή διαίσθηση στην αποκάλυψη της αλήθειας. Αυτοί οι άνθρωποι που επηρεάζονται από τον Caliel προσπαθούν πάντα να κατανοήσουν τα πάντα μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια. Είναι πολύ υπομονετικοί και συντηρητικοί. Αυτά τα άτομα μπορούν να αναλύσουν οποιαδήποτε κατάσταση με ηρεμία και αντικειμενικότητα. Αγαπούν τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και την ακεραιότητα, είναι αδιάφθοροι σε κάθε περίπτωση. Η πίστη τους είναι σταθερή, γεγονός που τους βοηθά να εκτελούν μεγάλα θαύματα.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ