Προσευχή για πώληση ακίνητης περιουσίας

Πολλοί φορολογούμενοι αντιμετωπίζουν δυσάρεστες εκπλήξεις σχετικά με τους φόρους οι οποίοι βαρύνουν την ακίνητη περιουσία, αλλά και στο πλαίσιο φορολογικών ελέγχων συναλλαγών τους που συνδέονται με ακίνητα.Ανησυχία και προβληματισμό δημιουργεί ιδιαίτερα στην αγορά ακινήτων αλλά και στους ιδιοκτήτες η πρόθεση της κυβέρνησης να αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ με τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Μάλιστα, η μεταφορά των φορολογικών βαρών σε όσους έχουν μεσαία και μεγαλύτερη περιουσία φοβίζει τους ιδιοκτήτες ακινήτων που ήδη μετά βίας καταφέρνουν να πληρώσουν τον υπερβολικό φόρο που τους καταλογίζεται κάθε έτος.

Προσευχή για πώληση ακίνητης περιουσίας

Κύριε είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην πώληση του σπιτιού μας. Γνωρίζουμε ότι η αποτυχημένη οικονομία, οι πλειστηριασμοί και η μείωση των τιμών στην αγορά ακινήτων καθιστούν αυτήν την διαδικασία πολύ δύσκολη έως και ανέφικτη.

Τίποτα όμως δεν είναι ανέφικτο για Εσένα. Για αυτό και στα χέρια Σου εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες για την μελλοντική μας ζωή που εξαρτώνται από αυτήν την πώληση.

Κύριε σου ζητάμε να φέρεις τους σωστούς ανθρώπους για να αγοράσουν το σπίτι μας στην κατάλληλη στιγμή και σε μια δίκαιη τιμή. Εμπιστευόμαστε Εσένα και μόνο Εσένα ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην αγορά.

Γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάσταση αγοροπωλησίας είναι πολύ δύσκολη,. Είτε γιατί λίγοι άνθρωποι είναι σε θέση να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι λόγω της όλο και πιο δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Είτε γιατί πολλοί περισσότεροι για τον ίδιο λόγο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους άλλους για ένα κομμάτι ψωμί. Παρ ‘όλα αυτά, Κύριε, η ζωή μας βρίσκεται στα χέρια σου και Σε εμπιστευόμαστε για μια ακόμα φορά σε αυτή τη σημαντική απόφαση που πήραμε.

Δώσε μας σοφία καθώς αντιμετωπίζουμε αυτήν την πρόκληση και φέρε μας τον σωστό αγοραστή. Κύριε, ζητάμε την ευλογία Σου καθώς μπαίνουμε στη διαδικασία πώλησης του σπιτιού μας και ζητάμε την καθοδήγησή Σου. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, γνωρίζουμε ότι έχεις προγραμματίσει κάθε μέρα της ζωής μας. Δεν θέλουμε να ανησυχούμε ή να φοβόμαστε για το μέλλον. Σε παρακαλούμε να είσαι μαζί μας σε όλη τη διαδικασία της πώλησης.

Αμήν!

Σημ. Η συγκεκριμένη προσευχή διαβάζετε επί καθημερνής βάσεως μέχρι την επίτευξη του στόχου.

Είναι πολύ ισχυρή γιατί αναφέρετε σε 3 σημεία: 1)Στην πώληση μέσα σε μια νεκρή αγορά. 2)Στην εύρεση του κατάλληλου αγοραστή 3) Στην παραμονή του Θεού δίπλα μας μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής. 

Όσοι το έκαναν με αληθινή πίστη  είδαν αποτελεσματα το νωρίτερο σε 80 ημέρες το αργότερο σε 282 ημέρες. Μ.Ο. 7 μήνες. Είτε για πώληση είτε για ενοικίαση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ