Το Δύο των Ράβδων στην Money Tarot

Το Δύο των Ράβδων στην Money Tarot
Το Δύο των Ράβδων στην Money Tarot (1 Ρουβλι ΕΣΣΔ 1961)

Το εθνόσημο της ΕΣΣΔ βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία, κάτω από το ημιπλαίσιο με φυτικό κόσμημα

ΕΡΜΗΝΕΊΕΣ 

OΙΚΟΝΟΜΙΚΆ:

Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας, Το Δύο των Ράβδων αντιπροσωπεύει την οικονομική σταθερότητα. Αυτή η σταθερότητα δεν σημαίνει απαραίτητα υπερχείλιση πλούτου, αλλά σημαίνει ότι η κατάστασή σας είναι άνετη και σταθερή. Μπορεί να νιώθετε αρκετά άνετα ώστε να κάνετε σχέδια για το μακροπρόθεσμο οικονομικό σας μέλλον. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε συνειδητές επιλογές χωρίς φόβο σοβαρών επιπτώσεων. Εάν έχετε πρόσβαση σε χρήματα, σκεφτείτε να τα επενδύσετε σε αποταμιεύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το Δύο των Ράβδων σημαίνει ότι κάνετε σχέδια για τη μελλοντική σας καριέρα. Μπορεί να ρίξετε μια ματιά στις φιλοδοξίες σας και να χαράξετε μια πορεία προς αυτό το όνειρο. Μπορεί να σκέφτεστε την ιδανική εταιρεία για να εργαστείτε, ποια μπορεί να είναι η ειδικότητά σας ή να κάνετε σχέδια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Αυτή μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή για εσάς καθώς τα όνειρά σας διαμορφώνονται. Ας είναι αυτά τα πρώτα βήματα ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο.

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο

OΙΚΟΝΟΜΙΚΆ:

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο εδώ μπορεί να σηματοδοτήσει οικονομική αστάθεια. Αυτό δεν σημαίνει τεράστιες απώλειες όσο γενικό χάος στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Τα σχέδιά σας για το οικονομικό σας μέλλον μπορεί να μην εξελίσσονται και αυτό μπορεί να είναι μια ταραχώδης οικονομικά περίοδος για εσάς. Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον χρόνο για να κάνετε επενδύσεις ή μεγάλες αγορές αυτήν τη στιγμή, αλλά αντίθετα ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στους αριθμούς σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Προσπαθήστε να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το Δύο των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να έχει δύο έννοιες. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα σχέδια που κάνατε για την επαγγελματική σας πορεία δεν πηγαίνουν με τον τρόπο που οραματιστήκατε. Μπορεί να χάσατε λεπτομέρειες και να είχατε πολλά εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Αυτά τα ζητήματα σας δημιουργούν προβλήματα τώρα. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε κάνει σχέδια ίσως σχεδιάζοντας διάφορα σενάρια και σκιαγραφήματα με όλους τους κινδύνους. Αλλά ο φόβος μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα. Αντί να υπεραναλύετε κάθε λεπτομέρεια, ίσως είναι καλύτερο να αναλάβετε δράση. Δεν μπορεί κανείς να προγραμματίσει  τα πάντα. Πρέπει να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ