Το Τρία των Ράβδων στην Money Tarot

Το Τρία των Ράβδων στην Money Tarot (Angola 500 Angolares τραπεζογραμμάτιο 1927. Βινιέτα αφρικανικού ψαραετού στο κέντρο, διακοσμημένος με περίτεχνα γραμμικά σχέδια επάνω αριστερά και δεξιά.)

Ερμηνείες

Οικονομικά:

Το Τρία των Ράβδων όταν είναι όρθιο, σηματοδοτεί μια στιγμή που μπορείτε να απολαύσετε τα κέρδη της σκληρής δουλειάς σας. Οι ώρες εργασίας σας ανταμείβονται. Μην φοβάστε να ξοδέψετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο σε κάτι που διευρύνει τους ορίζοντές σας, όπως ένα ταξίδι ή ένα εκτεταμένο ταξίδι. Εάν επιθυμούσατε ένα μάθημα ή ένα ταξίδι αλλά καθυστερήσατε για οικονομικούς λόγους, οι κάρτες σας λένε ότι τώρα είναι η ευκαιρία σας να αγκαλιάσετε αυτές τις επιθυμίες και να διευρύνετε το μυαλό σας. Οι ιδέες σας για την οικονομική σταθερότητα και η σχέση σας με τα χρήματα μπορεί να διευρύνονται τώρα.

Επαγγελματικά:

Το Τρία των Ράβδων όταν είναι όρθιο απεικονίζει περιπέτειες και νέες εμπειρίες σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Αυτό ισχύει και στη θέση καριέρας. Αυτή τη στιγμή, είναι πιθανό να βιώσετε νέες ευκαιρίες για να εξερευνήσετε την καριέρα σας. Από εκεί και πέρα, η καριέρα σας μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε τολμηρές επιλογές που διαφορετικά θα διστάζατε να κάνετε. Εδώ, σημαίνε ότι θα παρουσιαστει μια νέα ευκαιρία. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να ξεκινήσετε μια δουλειά στο εξωτερικό ή να ταξιδέψετε με άλλο τρόπο για δουλειά όταν κανονικά δεν θα είχατε την τάση να το κάνετε. Αυτό ισχύει και για τις επιχειρήσεις. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και έχετε συζητήσει για την παγκόσμια αγορά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.

 

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Ερμηνείες

Οικονομικά:

Σε αυτή τη θέση και με αυτόν τον προσανατολισμό, το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεστε σε κατάσταση οικονομικού χάους. Μπορεί να μην σας λείπουν χρήματα, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στο να μπορέσετε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Εάν αυτή η κάρτα εμφανίζεται εδώ, κάντε έναν καλύτερο απολογισμό των κεφαλαίων που εισέρχεστε και πόσα από αυτά βγαίνουν. Ίσως να μπορέσετε να αντέξετε αυτήν την περίοδο χωρίς οικονομική απώλεια, εάν είστε πιο επιμελείς. Να είστε ενήμεροι για τα οικονομικά σας και να τα αναλάβετε.

Επαγγελματικά:

Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνουν απογοήτευση, στασιμότητα ή απόρριψη ευκαιριών που σας παρουσιάζονται. Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που ήθελες να εξερευνήσεις, αλλά μπορεί να νιώθεις εγκλωβισμένος ή σαν να έχεις αφήσει τις ευκαιρίες να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις. Ίσως απορρίψατε την ευκαιρία να πάτε κάπου αλλού για μια νέα δουλειά ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας παγκοσμίως. Εάν δεν έχετε πάρει πρόσφατα τέτοιες αποφάσεις, μπορεί να είναι ότι η απογοήτευση και η ενόχλησή σας με την έλλειψη προόδου ή πρόκλησης στον εργασιακό σας χώρο έχει το βάρος της.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ