13 Μυστικά της κουζίνας των Μαγισσών

13 Μυστικά της κουζίνας των Μαγισσών

Στα 13 Μυστικά της κουζίνα των Μαγισσών είναι πρώτα από όλα η καθαριότητα.

Στην συνέχεια ακολουθούν:

 1. ένας κρύσταλλος Quartz τοποθετημένος κοντά στην κουζίνα, α κάνει τις τροφές σας πιο νόστιμες
 2. Μια γλάστρα με βασιλικό έσα στην κουζίνα σας, κρατά την περιοχή ασφαλή, από τίς αρνητικές δυνάμεις
 3. Τα κεριά διατηρούν το σχήμα τους και καίγονται περισσότερη ώρα όταν τα φυλάξτε στο ψυγείο σας.
 4. Η κουζίνα μιας μάγισσας δεν πρέπει ποτέ να είναι χωρίς σεληνιακό ημερολόγιο ή ωροσκόπιο που να δείχνει τις φάσεις της Σελήνης και τις κινήσεις της γύρω από τον ζωδιακό. 
 5. Ένα γεμάτο φεγγάρι αυξάνει την υπέρ αισθητική αντίληψη και είναι ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε συνταγές που αυξάνουν τις ψυχικές ικανότητες.
 6. Τα φίλτρα αγάπης και τα αφροδισιακά πρέπει να παρασκευάζονται πάντα κατά τη διάρκεια της αύξησης του φεγγαριού.
 7. Η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε ένα φυτό είναι όταν το φεγγάρι βρίσκεται στον Καρκίνο, τον Σκορπιό,τον Ζυγό ή τους Ιχθύες.
 8. Τα παρασκευάσματα, στο σπίτι όπως λιβάνια, πούδρες ,αρώματα γίνονται πιο ευωδιαστά αν τα αφήσετε πολλούς μήνες να ωριμάσουν πριν τα χρησιμοποιήστε .
 9. Τα κατασκευασμένα στο σπίτι λιβάνια πρέπει πάντα να φυλάσσονται σφιχτά δεμένα και φυλαγμένα σε βάζα.
 10. Οι άτυχες επιρροές πρέπει να μένουν μακριά από μια κουζίνα όταν μαγειρεύετε και αυτό κατορθώνεται όταν ανακατεύεται πρός την φορά τω δεικτών του ρολογιού.
 11. Ένα φυτό αλόης πρέπει να υπάρχει πάντα μέσα στην κουζίνα καθώς οι χυμοί του είναι θεραπευτικοί για τα μικρά καψίματα της κουζίνας.
 12. Προπαρασκευές βοτάνων δεν πρέπει ποτέ να φυλάγονται μέσα σε βάζα από αλουμίνιο αλλά μόνο σε χαλκό ή pyrex για να αποφευχθούν οι χημικές ενώσεις.
 13. Πριν εκφωνήσετε λέξεις ή ετοιμαστείτε να κάνετε οτιδήποτε να έχετε πάντα στο νου σας το αρχαίο ρητό των μαγισσών. “Κάνε ότι θέλεις μην βλάψεις όμως κανέναν “.

Ακολουθήστε αυτούς τους φαινομενικά ασήμαντους λόγους και θα δείτε ότι θα υπάρξει μια αξιόλογη μεταβολή στην καθημερινή σας ζωή ή στην ποιότητα των παρασκευασμάτων σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ