Aρχάγγελος Harael: για υλικό και πνευματικό πλούτο

Ο Aρχάγγελος Harael φέρνει τον πνευματικό και υλικό πλούτο για αυτό θεωρείοται και ο πιο επιτυχημένος, και  πιο παραγωγικός όλων των αγγέλων!

Ο Aρχάγγελος Harael δίνει σε όλους τους προστατευόμενους του, μια παντοδύναμη νοημοσύνη, καθώς και την ικανότητα για την πνευματική διάδοση (εκτύπωση,βιβλίο,εκδόσεις,ραδιόφωνο,τηλεόραση). Έτσι,το άτομο το οποίο θα σχοληθεί με οπιαδήποτε οποιαδήποτε πνευματική εργασία, θα μαθαίνει με ευκολία. Η θετική πνευματική δράση του, τον βοηθάει να διαδώσει την καλοσύνη, την ομορφιά και την αλήθεια.

Aρχάγγελος Harael: για υλικό και πνευματικό πλούτο

Η επιτυχία εξασφαλίζεται μετά την επίκληση πρός τον Aρχάγγελος Harael , κατά τη διάρκεια και μετά από τη δράση. Στην πραγματικότητα, η επιτυχία εξαρτάται, φυσικά, με την ικανότητα του καθενός. Αλλά μέσω της προσευχής πρός το φύλακα άγγελο, θα έχουμε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας, τις ικανότητές μας, τις επιθυμίες μας, τα έργα μας

Τα δώρα που προσφέρει ο Aρχάγγελος Haraelσε σχέση με αγάπη,χρήμα,υγεία και εσωτερισμό είναι: 

ΑΓΑΠΗ: O Aρχάγγελος Harael εξαφανίζει το σκοτάδι και το φως της αγάπης σταδιακά θα πλημμυρίσει την ζωή σας. Ένα διαυγές φως που θα σας οδηγήσει στην αγνή αγάπη και την καθαρή ευτυχία.

ΧΡΗΜΑ: O Aρχάγγελος Harael σηματοδοτεί την οικονομική άνοιξη. Η ελπίδα της μεγάλης προόδου, της χαράς. Η επιτυχία είναι βέβαιη στον τομέα των χρημάτων. Αλλά η άνοιξη είναι μια σύντομη περίοδος, πράγμα που σημαίνει ότι το άτομο που κάνει την επίκληση θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να διεισδύσει στα ανώτερα κλιμάκια της οικονομικής δύναμης, με τόλμη, χωρίς να διστάζει στην ανάληψη ρίσκου.

ΥΓΕΙΑ: O Aρχάγγελος Harael μεριμνά για την κανονικότητα του σώματος, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανωμαλία, παραμόρφωση. Προστατεύει την αισθητική χειρουργική (χειρουργούς και ασθενείς) και στο σύνολο τις χειρουργικές επεμβάσεις. Απλές ή σύνθετες, π.χ. διαχωρισμός των λειτουργιών του ισχιακού. 

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ: O Aρχάγγελος Harael  σας βοηθάει να αναπτύξετε την τεράστια δύναμη που έχετε μέσα σας.  Προσευχηθείτε στον Harael για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το πεπρωμένο σας. Είναι αντάξιο της αποστολής σας στη γη.

O Aρχάγγελος Harael απαντάτε στην Αγία Γραφή, σύμφωνα με αυτό το όνομα: Ψαλμός 93:22
“Αλλά ο Κύριος είναι η άμυνα μου? και ο Θεός μου είναι ο βράχος της καταφύγιό μου. “

Λατινική ονομασία: Deus Sublenator

Σημασία: Ο παρήγορος Θεός

Χορωδία των αγγέλων (εβραϊκή): Auphanim

O Aρχάγγελος Harael για υλικό και πνευματικό πλούτο

προστατεύει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 11 και στις 15 Ιανουαρίου

Προσευχή αφιερωμένη στον άγγελο Harael

Πλούτος-Ικανότητα-Διάνοια

Aρχάγγελε Harael , επέτρεψε μου να χρησιμοποιήσω την τεράστια δύναμη που κοιμάται μέσα μου.

Να κάνω το ταλέντο μου μια πηγή της αφθονίας και της ευημερίας, έτσι ώστε να μετουσιώνω την καθημερινότητα σε φως.

Να δυναμώνω και να σταθεροποιώ την δράση μου.

Να συνδυάζω την υλική μου επιτυχία μου με την ανθρωπιστική υπηρεσία,

έτσι ώστε να μπορώ να συμμετέχω στις εργασίες σας.

Αμήν! Αμήν!Αμήν!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ