Σεχεγιαχ Άγγελος της μακροβιότητας

Ο Seheiah (Σεχεγιαχ ) Άγγελος της μακροβιότητας είναι το 28ο όνομα του Θεού. Στην Αγία Γραφή το όνομα του είναι στον ψαλμό 70:12: “Ω Θεέ, μην φύγεις μακριάν από μένα, αλλά ελθέ πλησίον μου.Λάβε ενδιαφέρον  και σπεύσον εις την βοήθεια μου.Θεέ μου, κάνε βιασύνη να με βοηθήσεις! “.  

Το νόημα αυτού του ονόματος είναι ο Θεός που ανέλαβε το κακό (Deus sublator malorum). Ανήκει στις κυριαρχίες.

 

Σεχέια Άγγελος της μακροβιότητας

Σεχεγιαχ  Άγγελος της μακροβιότητας

Ο Seheiah (Σεχεγιαχ) είναι επίσης ο άγγελος της προνοητικότητας. Μπορεί να μας προστατεύσει από πτώση, ατυχήματα, κεραυνούς, φωτιά ή ασθένεια. Είναι ο προστάτης εκείνων που χρειάζονται θαυματουργή θεραπεία, υγεία ή αποκατάσταση. Ο Seheiah  μας δίνει τη σοφία εξετάζοντας τις εμπειρίες του παρελθόντος μας. Είναι ο προστάτης των προθέσεων, των προστατευτικών εμπνεύσεων, της προσοχής και της ικανότητας να προβλέπουμε γεγονότα. Όταν προσεύχεστε για την προστασία του,θα νιώσετε απόλυτη ηρεμία.

Ο Seheiah Άγγελος της μακροβιότητας είναι η μόνη ελπίδα όταν έχετε έλλειψη προνοητικότητας, βαθιά ανησυχία και επίσης είστε απρόσεκτοι. Προσευχηθείτε σε αυτόν όταν συναντάτε ασυνέπεια, πτώσεις, ατυχήματα ή ασθένεια. Ο Ο Seheiah είναι αυτός που μπορεί να σας προστατεύσει από καταστροφές, αναταραχές, αναταράξεις ή άλλες καταστροφές. Μπορεί να θεραπεύσει το άγχος και το φόβο του μέλλοντος. Μπορεί επίσης να θεραπεύσει την εσωτερική και την εξωτερική παράλυση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ