Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/7-21/7

Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: To Δύο των Κυπέλλων

Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/7-21/7
Το Δύο των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι είναι πιθανό να εκτιμηθεί  η μέχρι τώρα στάση σας στο χώρο εργασίας σας και θα πρέπει να αισθάνεστε  άνετα εκεί. Ακόμη και αν δεν αρέσει ιδιαίτερα τη δουλειά σας. Άν ψάχνετε για μια  απασχόληση που θα σας ικανοποιεί, αυτό το χαρτί σημαίνει  ότι θα έχετε την ευκαιρία να την βρείτε πολύ σύντομα.

Το Δύο των Κυπέλλων  σε επαγγελματικό επίπεδο υποδηλώνει την αρχή μιας υγιούς συνεργασίας.

Αισθηματικά: Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/7-21/7
Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Σε ερωτικές αναγνώσεις, τo Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο, υποδηλώνει ότι το ενδιαφέρον σας για αγάπη έρχεται αντιμέτωπο με τα αληθινά συναισθήματά του συντρόφου σου για σένα. Σε μια κατάσταση αναδιάρθρωσης ,τo Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ξεθώριασμα όλων των θετικών στοιχείων από το μυαλό. Με άλλα λόγια, τα συναισθήματα βλάπτουν. Έτσι, δεν είναι δυνατό για τον εραστή να αναβιώσει μια προηγούμενη σχέση ή να αναζωπυρώσει την ήδη υπάρχουσα. Απλά πρέπει να αρχίσει να κινείται προς μια άλλη κατεύθυνση. 

Οικονομικά: Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/7-21/7
Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

To Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι η  λέξη που πρέπει να έχετε κατά νου για λίγο, όταν πρόκειται για χρήματα, είναι :Προσοχή!

Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί με τις δαπάνες και τις επενδύσεις σας. Αυτή σίγουρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να προβείτε στις όποιες αγορές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ