Αρχάγγελος Nemamiah: O Άγγελος της διάκρισης

Ο Αρχάγγελος Nemamiah: O Άγγελος της διάκρισης είναι ο 57ος Καβαλιστικός Άγγελος. Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, αυτό το όνομα είναι: «Σεις που φοβάστε τον Κύριο, να έχετε εμπιστοσύνη στον Κύριο. Είναι βοήθειά σας και ασπίδα σας ». Πρώτον, η έννοια του ονόματος Nemamiah είναι:o όμορφoς Θεός (Deus amabilis). Επίσης, αυτός ανήκει στην κατηγορία των Elohims.

Nemamiah Άγγελος της διάκρισης
Αρχάγγελος Nemamiah: O Άγγελος της διάκρισης

O Nemamiah είναι ο προστάτης άγγελος που μπορεί να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε τα πάντα γύρω μας και να οργανώσουμε την ζωή μας. Αυτός μπορεί να αποκαλύψει τις αιτίες ορισμένων προβλημάτων. Ο Nemamiah μπορεί να μετατρέψει ανοργάνωτους ανθρώπους σε στρατηγικές ιδιοφυΐες. Αυτός μπορεί να μας γεμίσει με αποφασιστικότητα. Ο Nemamiah Άγγελος της διάκρισης μπορεί να μας δώσει πίσω το αίσθημα της ελευθερίας και να μας διδάξει την μη-προσκόλληση. Όταν ο Nemamiah μας καθοδηγεί, τότε θα γεμίσουμε με μεγαλοψυχία. Γινόμαστε ανοιχτόκαρδοι.O Nemamiah μπορεί να μας βοηθήσει να παραιτηθούμε από τα υλικά προνόμια υλικό και να εστιάσουμε σε μία συγκεκριμένη αποστολή.

Αρχάγγελος Nemamiah: O Άγγελος της διάκρισης

Είναι ο άγγελος που χρειάζεστε, όταν έχουμε την τάση να χανόμαστε στις λεπτομέρειες. Αυτός μπορεί να θεραπεύσει την έλλειψη κατανόησης για το παγκόσμιο όραμα, και να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη κατάσταση.O Nemamiah Άγγελος της διάκρισης μπορεί να απλοποιήσει ότι περίπλοκο και και δυσνόητο στην ζωή σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να λύσετε θέματα σχέσεων και διαφωνιών. Ο Nemamiah εμφανίζεται όταν υπάρχει έλλειψη της ελευθερίας, της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης σκέψης. Αυτός μπορεί να μας προστατεύσει από την δύσκολη την επικοινωνία, την προδοσία, την αναποφασιστικότητα. Ο Nemamiah Άγγελος της διάκρισης μπορεί να θεραπεύσει την αφέλεια. Αυτός μπορεί να μας βοηθήσει να σταματήσουμε να πιστεύουμε κανέναν και τίποτα. Και μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε χρόνιες ασθένειες και κούραση.

Αρχάγγελος Nemamiah: O Άγγελος της διάκρισης

Ο Nemamiah Άγγελος της διάκρισης είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ  1/1 -5/1

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ