Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λεόντων 8/11-14/11/21

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λεόντων 8/11-14/11/21

Χρηματοπιστωτικά: Ο Κόσμος

Ο Κόσμος

Ο Κόσμος  σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανεξετάσετε  το πόσο καλά θα κάνετε στο “να ζητάτε βοήθεια” όταν τη χρειάζεστε. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Ο Κόσμος είναι η κάρτα της ολοκλήρωσης. Έχετε εργαστεί σκληρά, και είστε σχεδόν στην “γραμμή του τερματισμού” κατά κάποιο τρόπο. Είναι  σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεστε  κάποια  ανάπαυση και χαλάρωση! Μην φοβηθείτε να τα προφέρετε σαν δώρα στον εαυτό σας. Πλησιάζετε  πιο κοντά στο “ποιοι πραγματικά είστε!” Στα βαθύτερα σας επίπεδα!

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος φυσικά, έχει αρνητικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι δύο εραστές θα συναντήσουν κάποια προβλήματα στην αρχή ή οτι από κοινού έχουν τα ίδια προβλήματα.

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος μιλά επίσης για αποτυχία. Δηλαδή δεν θα επιτευχθεί το ευτυχές γεγονός. Μια άλλη έννοια του Άσσου των Δηναρίων ανεστραμμένου είναι η απώλεια χρημάτων. Δηλαδή, ένας από τους εραστές  ξοδεύει πολλά χρήματα για να κρατήσει το άλλο ευτυχισμένο. Τέλος, ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος από πλευράς συναισθημάτων, σημαίνει την απόρριψη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ