Ο Διάβολος στην Money Tarot

Περιγραφή
500 φράγκα Τύπος 1998. René Magritte. Χωρίς ημερομηνία (1998).

Εκτυπώσεις χρωμάτων: μπλε, μωβ, κίτρινο και πράσινο σε πολύχρωμο υπότυπο.

Εμπροσθόφυλλο:

Ο Διάβολος στην MONEY TARO
Ο Διάβολος στην MONEY TARO

Πορτρέτο του René Magritte στα αριστερά, πουλιά με φυτά στο κάτω κέντρο, δέντρο στα δεξιά. Υπογραφές: Serge Bertholomé και Alfons Verplaetse μπροστά.

Οπισθόφυλλο:

Ο Διάβολος στην MONEY TARO

Οκτώ άντρες με πανωφόρια βασισμένα στον πίνακα “The So of Man“. Βασικά ο πίνακας αυτός αναπαριστά μια σφοδρή εσωτερική σύγκρουση καθώς ένα μεγάλο δίλημμα γεννιέται.Κάτι που είναι μπροστά μου μπορεί να εμπεριέχει κινδύνους. Κάτι που είναι μπροστά μου μπορεί όμως και να είναι ένα δώρο. Καρέκλα αριστερά με ουρά , άνδρες στο κέντρο δεξιά, στυλιζαρισμένο μήλο. Υδατογράφημα: Ο Ρενέ Μαγκρίτ και η υπογραφή του. Διαστάσεις: 149 x 76 mm. Εκτυπωτής: BNB (Banque Nationale de Belgique). Σπείρωμα ασφαλείας με παράθυρο με απομεταλλωμένο “500F”. Ολλανδικά και γερμανικά κείμενα. Τραπεζογραμμάτιο σχεδιασμένο από τη Monique Golaire.

Ερμηνείες

Οικονομικά 

Οι δύσκολες οικονομικές καταστάσεις μπορεί να είναι υπερβολικές με κακές συνήθειες με τον Διάβολο στο διάβασμα. Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί ότι υπάρχουν συχνά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να βγάλετε τον εαυτό σας από αυτήν την κατάσταση, αλλά μπορεί είτε να μην βλέπετε τις λύσεις είτε να μην μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μπορεί να ξοδεύετε καταναγκαστικά, να παίζετε τυχερά παιχνίδια ή να μην μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των υλικών σας πόρων. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι μπορείτε.

Επαγγελματικά

Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι ή παγιδευμένοι όταν πρόκειται για την καριέρα σας αυτή τη στιγμή, σαν να μην έχετε άλλες επιλογές από το να μείνετε κάπου που δεν σας αρέσει. Σε αυτήν την κατάσταση, μπορεί να είναι πιο εύκολο να κατηγορήσετε τις περιστάσεις σας, την κακή τύχη ή μια σειρά από εξωτερικούς παράγοντες. Μπορεί να αισθάνεστε εξαρτημένοι από αυτή τη δουλειά, χωρίς τη δύναμη να κάνετε τις αλλαγές που θα σας έφερναν ευτυχία. Κατά καιρούς, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει αυτο-δολιοφθορά και να παίξετε το θύμα όταν πρόκειται για εργασιακές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ανεξάρτητα από το πώς είναι η αίσθηση, η εμφάνιση του Διαβόλου μπορεί να σηματοδοτήσει ότι έχετε περισσότερες επιλογές από όσες νομίζετε ότι έχετε, το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό, να αναλάβετε την ευθύνη για μια κατάσταση που δεν σας αρέσει, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενδυναμωτικό.

 

Ο Διάβολος ανεστραμμένος στην MONEY TARO

Ερμηνείες

Οικονομικά 

Εάν είχατε ιστορικό κακών οικονομικών συνηθειών, μπορεί να εργάζεστε για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να ανακτήσετε τον έλεγχο. Εάν έχετε εξαρτηθεί από άλλους για τους υλικούς σας πόρους, όπως ένας σύντροφος ή μέλη της οικογένειας, μπορεί να απολαμβάνετε μια νέα αίσθηση ανεξαρτησίας.

Επαγγελματικά

Όσον αφορά τη δουλειά, βρίσκεστε στη διαδικασία ανάκτησης της υπευθυνότητάς σας στις επιλογές σταδιοδρομίας σας και βρίσκεστε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες πολύ απαραίτητες αλλαγές για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Εάν βρισκόσασταν σε μια θέση που σας πνίγει, μπορεί να αναλάβετε δράση. είτε αυτό σημαίνει να αφήσετε μια ανεκπλήρωτη δουλειά, είτε από ένα ανθυγιεινό περιβάλλον, είτε να επιλέξετε να διορθώσετε μια τεταμένη σχέση με έναν συνάδελφο. Μπορεί να μην αισθάνεστε πλέον εξαρτημένοι από τη δουλειά σας για μια αίσθηση σταθερότητας, κατανοώντας ότι μπορείτε να τη βρείτε μέσα σας. Σημειώστε τις αλλαγές που συμβαίνουν όταν ανακαλύπτετε ξανά την ανεξαρτησία σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ