Mebahel Άγγελος της αλήθειας και της

ελευθερίας

Mebahel Άγγελος της Αλήθειας και της Ελευθερίας

Mebahel Άγγελος της Αλήθειας και της Ελευθερίας είναι το 14 ο όνομα του Θεού. Σύμφωνα με την Βίβλο το όνομα Mebahel σημαίνει: “Ο Κύριος θα είναι επίσης καταφύγιο για τους καταπιεσμένους, καταφύγιο σε περιόδους δυσφορίας”. Το νόημα του ονόματος είναι: ο Θεός ο Προστάτης και ο Σωτήρας (Deus Custos et Servator). Ανήκει στα Χερουβείμ.

Mebahel Άγγελος της αλήθειας και της ελευθερίας

Mebahel Άγγελος της Αλήθειας και της Ελευθερίας. Αντιπροσωπεύει ανθρωπιστική βοήθεια και αλτρουισμό. Το σύνθημα του Mebahel είναι: Αλήθεια, Ελευθερία και Δικαιοσύνη. Δείχνει άνευ όρων αγάπη και στέλνει εμπνεύσεις από ανώτερους κόσμους. Εάν προσεύχεστε για έναν καταπιεζόμενο ή φυλακισμένο, ο Mebahel είναι ο άγγελος που θα απαντήσει στις προσευχές αυτές. Βοηθά όλους εκείνους που έχουν χάσει την ελπίδα. Ο Mebahel αποκαθιστά τη φυσική τάξη. Αγαπά αυτούς που δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον. Ο Mebahel είναι επίσης καλός εξορκιστής, μπορείτε να προσευχηθείτε σε αυτόν για αυτόν που έχει ανάγκη. Είναι επίσης καλός διαμεσολαβητής.

Mebahel Άγγελος της αλήθειας και της ελευθερίας

Mebahel Άγγελος της Αλήθειας και της Ελευθερίας. Είναι ο άγγελος που θα απαντήσει στις προσευχές σας, όταν δεν μπορείτε να κρατήσετε υποσχέσεις και όταν νιώθετε αντιπαθητικοί ή απορριπτέοι. Αυτός είναι που χρειάζεστε όταν προσπαθείτε να πολεμήσετε διαβολικές δυνάμεις ή εσωτερικούς αγώνες. Όταν συναντάτε ψέματα στη ζωή σας και ψευδείς μαρτυρίες, αγωγές, κατηγορίες, αιχμαλωσία ή καταπίεση, πρέπει να προσευχηθείς για τη βοήθειά του. Mebahel Άγγελος της Αλήθειας και της Ελευθερίας, είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει τους νομοθέτες για την σωστή σύνταξη των νόμων.Τους δικαστές για σωστές αποφάσεις και τους εγκληματίες στο να βρουν το μονοπάτι του Θεού. Μπορεί επίσης να διδάξει στα θύματα πώς να συγχωρούν. Προσδιορίζει τους κοινωνικούς νόμους και πάει ενάντια στην παλίρροια.

Όσοι γεννήθηκαν από τις 26 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου. Αυτοί οι άνθρωποι θα γίνουν γνωστοί αποκωδικοποιητές ονείρων. Αγαπούν να υπερασπίζονται αθώους ανθρώπους. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή του Mebahel είναι οι φορείς καλών ειδήσεων. Μπορείτε να βρείτε την αξιοπρέπεια σε όλες τις πράξεις τους.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ