Ο Aρχάγγελος Haniel είναι  ο 63ος Καβαλλιστικός Άγγελος και κυριαρχεί στην έβδομη, ή Σεφίρα (εκπόρευση του θελήματος του Θεού). Αυτή η σφαίρα είναι συναφής προς τη νίκη και αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό μας κόσμο. Την διαίσθηση, την φαντασία, και τα συναισθήματα.

Η έβδομη Σεφίρα σηματοδοτεί την αρχή της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, και τίς αντοχές . Είναι η ενσάρκωση του γήινου έρωτα.

Αρχάγγελος Haniel ακτινοβολεί εσωτερικές ιδιότητες προς τα έξω σαν την πανσέληνο. Μυστηριώδης και θηλυκός, ο Haniel υπήρξε σεβαστός από την Βαβυλωνιακή εποχή, η οποία συνέδεε την αστρονομία με την θρησκεία.

Γιατί να επικαλεστούμε τον Αρχάγγελο Haniel;

Ο Αρχάγγελος Haniel μπορεί να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε τη διαίσθηση και την διόραση μας.Μας βοηθάει επίσης να αναπτύξουμε και κάθε πτυχή της ιερής θηλυκής μας ενέργειας.

Είναι πολύ αποτελεσματικό να καλέσουμε τον Αρχάγγελο Haniel κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Ειδικά αν υπάρχει κάτι από το οποίο θέλουμε να απελευθερωθούμε ή να επουλώσουμε κάποια πληγή.

Ο Αρχάγγελος Haniel  μπορεί ιδίως να βοηθήσει σε ζητήματα των γυναικών.

Ως έκφραση του εσωτερικού κόσμου & της διαίσθησης, ο Αρχάγγελος Haniel  υποστηρίζει εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν τα πνευματικά τους χαρίσματα. Π.χ. τη διόραση. Το γαλαζωπό χρώμα του λευκού φωτοστεφάνου του, θυμίζει το φεγγάρι. Η απεικόνιση του να φέρει σπαθί ,ενισχύει τις διαισθητικές δυνάμεις, και μας βοηθάει να αισθανόμαστε συνδεδεμένοι μαζί του.

Οι άνδρες, και οι γυναίκες, μπορούν να επωφεληθούν από τη σύνδεση με αυτόν τον αρχάγγελο, καθώς οι άνδρες έχουν επίσης θηλυκή ενέργεια (όπως ακριβώς και οι γυναίκες έχουν αρσενική ενέργεια). Ο Αρχάγγελος Haniel μπορεί να βοηθήσει τα μέλη και των δύο φύλων να αφυπνιστούν και να εμπιστευθούν την εσωτερική τους καθοδήγηση.

Ο Αρχάγγελος Haniel ευνοεί τα άτομα που γεννήθηκαν μεταξύ 31/1-4/2.

Τα άτομα αυτά συνήθως έχουν έντονο το συναίσθημα της καλοσύνης του ανθρωπισμού και της μεγάλης ανεκτικότητας και ευαισθησίας

Είναι ο Αρχάγγελος που καθοδηγεί την έμφυτη προοδευτικότητα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ