Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ράβδων

ASSOS TON RABDON
Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων  αντιπροσωπεύει ανανεωμένη δημιουργικότητα ή και την καινοτομία. Σκεφτείτε πέρα από την πεπατημένη οδό για λύσεις ή ιδέες που δεν είναι ο κανόνας.

Ο Άσσος των Ράβδων  σηματοδοτεί μια μεγάλη στιγμή για να ωθήσετε τον εαυτό σας προς τα εμπρός ή να αμφισβητήσετε τα φυσικά όρια.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

tessera ton rabdon anestrammeno
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Τo Τέσσερα των Ράβδων  ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει μια έλλειψη αρμονίας στο σπίτι σας. Μπορεί να υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση στα δικά σας προβλήματα παρατηρώντας τις ανησυχίες άλλων ανθρώπων σε προβλήματα σχέσης.

Σε μια ανάγνωση αισθηματικών, το Τέσσερα των  Ράβδων ανεστραμμένο αναφέρετε σε αυτούς που δεν ψάχνουν για μια μακροχρόνια σχέση, αλλά είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σε αυτό που βρίσκουν προς το παρόν.

Οικονομικά: Το Δύο των Ξιφών

DYO TON XIFON
Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών υποδηλώνει ότι σήμερα υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που σας έχουν οδηγήσει σε αμηχανία και αναποφασιστικότητα. Κάποιοι από εσάς ίσως αναγκαστείτε να πάρετε μια απόφαση στα τυφλά. Μπορεί κάποιοι από σας να έχετε φθάσει σε ένα αδιέξοδο και να αναρωτιέστε ποια θα ήταν η σωστή κίνηση.

To Το Δύο των Ξιφών υποδηλώνει ότι σήμερα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις χωρίς τα οφέλη της προνοητικότητας.

To Το Δύο των Ξιφών σας συμβουλεύει να δείξετε προς το παρόν υπομονή και να περιμένετε έως ότου τα πράγματα φτάσουν σε ένα καλύτερο ”timing “.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ