Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΝ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟ
Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υπογραμμίζει την κακή ευθυγράμμιση των προσωπικών σας αξιών. Όταν δεν ζείτε με τις προσωπικές σας αξίες και δεν είστε αληθινοί με τους εαυτούς σας. Είτε επιτρέποντας σε άλλους να καθορίζουν τι πρέπει να  κάνετε, είτε παραμένετε αδρανείς και δεν ψάχνετε να βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους. To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν αναζητάτε μέσα σας αυτή την πηγή της ολοκλήρωσης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς να αναρωτιούνται  αν πραγματικά πιστεύετε σε αυτό που κάνετε.

Αισθηματικά: Το Δύο των Δηναρίων

DYO TON DINARION
Το Δύο των Δηναρίων

Στο Δύο των Δηναρίων υποδηλώνει ότι είστε απασχολημένοι με την πράξη εξισορρόπησης των οικονομικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιθωριοποιείτε τον αισθηματικό τομέα Η μεγάλη ενασχόληση στην εργασία, μπορεί να σας επηρεάζει ως πρός το σεξουαλικό.Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε πράγματα στο σπίτι ή το αντίστροφο. Να θυσιάσετε ανάλογα με το πού βρίσκεται η πραγματική σας ανάγκη! 

Αν αισθάνεστε, ότι τα πράγματα καταρρέουν σε μια σχέση ή μια οικογένεια χρειάζετε μεγάλη προσοχή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα σύντομο διάλειμμα μέσα στη σχέση σας θα κάνει την αγάπη σας να ανθίσει ξανά.

Οικονομικά: Ο Τροχός

TROXOS THS TYXIS
O Τροχός της Τύχης

Η κάρτα του Τροχού της Τύχης ναι μεν ανακατευθύνει τις ζωές σας αλλά μην κάνετε το λάθος και αγνοείστε τις προειδοποιήσεις που κρύβει. Δηλαδή μην φανταστείτε ότι όλα τα προβλήματα τελείωσαν και από τώρα και στο έξης η ζωή θα είναι γεμάτη ροδοπέταλα!

Αυτό θα είναι μια φοβερή ψευδαίσθηση!

Απλά αναδιατυπώστε τις προτεραιότητες σας ,ανακαλύπτοντας έτσι μια λεπτή αλλά ισχυρή σύνδεση με το συλλογικό σας ασυνείδητο.Αυτό θα σας δώσει μία υπεραξία αλλά και έμπνευση!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ