Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

9 dinarion anestrameno
To Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

To Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι πρέπει να είστε σίγουροι  και συγκεκριμένοι σχετικά με στόχους και τα σχέδια σας.  Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, ζητήστε τη συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεστε. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους. 

Αισθηματικά: Το Τρία των Ράβδων

to ria ton rabdon
Το Τρία των Ράβδων

Το Τρία των Ράβδων είναι μία θετική κάρτα για τις σχέσεις, καθώς υποδηλώνει την ανάπτυξη. Μια σχέση εν τη γενέσει μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο. Μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να δώσετε λόγο ή να προσπαθήσετε ενεργά να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Όπως ένα ζευγάρι που βλέπει το μέλλον ως φωτεινό και ελπιδοφόρο. Τρία των Ράβδων. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεχάσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε βιώσει.

Εάν είσαστε σε μια άρρωστη σχέση ή έχετε προσπαθήσει να βρείτε έναν τρόπο για να ξεφύγετε, τότε το Τρία των Ράβδων σας δείχνει ότι το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ελευθερώσετε τον εαυτό σας! Αν έχετε περάσει από ένα χωρισμό ή διαζύγιο, το Τρία των Ράβδωνν είναι μία πολύ θετική κάρτα καθώς δείχνει ότι κινείστε για να πάρετε και πάλι την ζωή στα χέρια σας!

Οικονομικά: Βαλές Δηναρίων ανεστραμμένος

bales dinarion anestrammenos
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος
Αν είστε σε  μια μακρόχρονη σχέση ή έχετε βαρεθεί από αυτήν, πρέπει να είστε πολύ  προσεκτικοί προτού αποφασίσατε να την διαλύσετε. Μπορεί απλά να  χρειαστεί να ακολουθήσετε διαφορετικότρόπο προσέγγισης. Δοκιμάσετε νέα πράγματα μαζί ή συζητήσετε για τον τρόπο που αισθάνεστε.
 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ