Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Ο Κόσμος ανεστραμμένος

O KOSMOS ANESTRAMMENOS
Ο Κόσμος ανεστραμμένος

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αν και υπάρχουν  μεγάλες δυνατότητες και  υποσχέσεις για σας, μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανεξετάσετε το πόσο καλά θα ήταν στο να ζητήσετε βοήθεια . Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε  τα πάντα μόνοι σας. Αυτό μπορεί συχνά να είναι μια κάρτα της ολοκλήρωσης. Μπορεί; Έχετε  εργαστεί σκληρά, και είστε σχεδόν στη γραμμή του τερματισμού ή μήπως όχι; 

Αισθηματικά: Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

O KREWMASMENOW ANESTRAMENOS
Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Η κάρτα του Κρεμασμένου ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς νιώθετε παραμελημένοι, ίσως και απογοητευμένοι γιατί μέχρι τώρα εσείς ήσασταν εκείνοι που κάνατε τις μεγάλες θυσίες και υπαναχωρήσεις ,πράγμα που δεν αναγνωρίστηκε ποτέ από τους τρίτους. Πιστεύω όμως ότι ήρθε ή ώρα να πάψετε να θυματοποιείτε τον εαυτό σας και να αντιδράσετε με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Ο τρόπος; Εξαιρετικά απλός !Σταματήστε να λειτουργείτε με το συναίσθημα και χρησιμοποιείστε για λίγο το νου.

Οικονομικά: Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ο PYRGOS ANESTRAMMENOS
Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι  δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις υψηλού κινδύνου, τα τυχερά παιχνίδια, ή  μια νίκη λοταρία. Σε αρκετές περιστάσεις υποδηλώνει χρεοκοπία . Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Μην διστάσετε να το ζητήσετε.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ