Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

troxos ths tyxhs anestrammenos
O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος μπορεί επίσης να αντανακλά την αντίσταση σας στην αλλαγή. ιδιαίτερα αν έχετε εξαναγκαστεί να κάνετε αυτήν την αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση η εμφάνιση αυτής της κάρτας υποδηλώνει ότι η αλλαγή έχει γίνει μια σημαντική πηγή άγχους για σας και μπορεί να προσπαθείτε συνειδητά ή υποσυνείδητα να σταματήσετε τα γεγονότα από την πορεία τους.

O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει επίσης ότι είναι μια στιγμή που δεν πρέπει να αναλαμβάνετε κινδύνους. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί από ότι στο παρελθόν, δίνοντας περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε την ασφαλέστερη πορεία.

Αισθηματικά: Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ennea kypellon anestrammeno
Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι μια αρνητική κάρτα. Υποδηλώνει είτε ρηχές σχέσεις,είτε μια βαθιά κατάθλιψη που απορέεια από εσάς. Το τελευταίο οφείλεται στην συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι οι θυσίες που κάνατε για τον/την σύντροφο σας πήγαν χαμένες.Οι υπάρχουσες σχέσεις είναι πιθανό να διαλυθούν. Αν είστε μόνοι,θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αλλά οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος σας φοβίζουν. Φοβάστε ότι τελικά δεν θα βρείτε αυτό που θέλετε. Ότι θα ξαναπροδοθείτε. 

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να μην ξεχνάτε ότι η ζωή συνεχίζετε.

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

H DIKAIOSYNH ANESTRAMMENH
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη υποδηλώνει  οικονομικές απώλειες. Μην το βάζετε κάτω, Προχωρήστε με το “moto“ ότι “τα καλύτερα έρχονται “.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης ανεστραμμένη  μπορεί να δείχνει ότι καθυστερήσεις στην πληρωμή οικονομικών ρυθμίσεων μπορεί να έχουν επιπτώσεις, με τη μορφή προστίμου ή τόκων υπερημερίας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ