Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

ennia kypellon
Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων είναι ένας ισχυρός προπομπός για την πρόοδο. Εάν εργάζεστε για μια προαγωγή ή μια αλλαγή πόστου να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει στην γωνία.

Αν ψάχνετε για δουλειά, το Εννέα των Κυπέλλων είναι ένα σημάδι ότι οι προσπάθειές σας πρόκειται να ευοδωθούν. Αν περιμένετε μια προσφορά εργασίας, κρατήστε το τηλέφωνο κοντά σας .

Αισθηματικά: Το Δύο των Ράβδων

2 TON RABDON
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  λέει ότι αρκετοί από εσάς μένετε σε μια ανολοκλήρωτη σχέση. Είτε  γιατί μπορεί να έχετε μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε αλλά ο σύντροφός σας προτιμά την ασφάλεια του σπιτιού και σε  ότι του είναι γνωστό. Έτσι η σχέση έχει καταντήσει ρουτίνα! Ακόμα και εσείς δεν έχετε την δύναμη για να φύγετε γιατί μπορεί να πιστεύετε ότι αν το  κάνατε ίσως να βρισκόσασταν αντιμέτωποι με χειρότερες καταστάσεις .

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

exi dinarion anestrammeno
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είσαστε  προσεκτικοί με τις όποιες οφειλές σας και με κάποιο  ποσό  χρέους που ενδεχομένως να δημιουργηθεί .

Είναι δυνατόν με το  Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο  να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα εξαιτίας  υπερβολικών επιτοκίων  ή προσωπικών  απειλών , σε περίπτωση μη αποπληρωμής  στην ώρα τους.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο λέει επίσης να είστε επιφυλακτικοί, με προγράμματα  ” γρήγορου πλουτισμού” που είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν  με μια τρύπα στην τσέπη παρά με ένα σωρό μετρητών.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο πολλές φορές αντανακλά την εγωιστική πλευρά της φιλανθρωπίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι δίνουν σε άλλους όχι προς όφελος των άλλων, αλλά προς όφελος του εαυτού τους. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους ότι είστε γενναιόδωροι και μπορείτε να δίνετε στους φτωχούς ή τους άπορους. Στόχος είναι  να δίνετε ανιδιοτελώς και όχι εγωιστικά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ