Γενικές Πληροφορίες

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά Torah.gr e-shop διαθέτουμε για εσάς την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της εταιρίας μας. Η Torah.gr Α.Ε. έχει έδρα την οδό Δευκαλίωνος 22,και ΑΦΜ 122557781, τηλέφωνο 2121024073, E-mail torah.gr@gmail.com.

Πριν από την πραγματοποίηση των αγορών σας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας, οι οποίοι αφορούν και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών και την πώληση, μεταφορά, και παράδοση των προϊόντων μας, τα οποία προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Η αποδοχή των όρων χρήσης, τεκμηριώνεται τόσο από την πλοήγησή σας στο Torah.gr e-shop όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σας με την εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας Torah.gr e-shop, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, του περιεχομένου της ιστοσελίδας Torah.gr και της εξωτερικής εμφάνισης της δομής ή της σύνθεσης της ιστοσελίδας Torah.gr e-shop καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών και να δημοσιεύσει την εκάστοτε έκδοση στην ιστοσελίδα.

Τέλος, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας Torah.gr e-shop να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας.