H επιστήμη της αριθμολογίας και οι προσωπικότητες

H επιστήμη της αριθμολογίας και οι προσωπικότητες
Ηλιακός αριθμός με άλλους
H επιστήμη της αριθμολογίας και οι προσωπικότητες

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση “… τι ζώδιο είσαι;”; Και ο καθένας θα μπορούσε  να μας πει το αστρολογικό του  (ή ζώδιο). Ο αστρολογικός σας Ήλιος έχει  σαν σκοπό να περιγράψει την προσωπικότητά σας σε ένα βασικό επίπεδο. Γιατί ο Ήλιος είναι πολύ απλά το κέντρο της ατομικής μας ύπαρξης.Σε έναν ημερολογιακό κύκλο (12 μήνες, 12 σημάδια), το ζώδιο σας, βασίζεται στην πραγματική ημέρα της γέννησής σας και είναι εύκολο να προσδιορίσετε ακριβώς το μήνα και την ημέρα.

 

 

H ταξινόμηση των χαρακτηριστικών προσωπικότητας.

Στην Αριθμολογία, υπάρχει η ίδια ταξινόμηση των χαρακτηριστικών προσωπικότητας. Το ονομάζουμε ” Ηλιακός Αριθμός”. Επίσης, βάσει της ημέρας και του μήνα που γεννηθήκατε, ο ” Ηλιακός Αριθμός” σας αντιπροσωπεύεται από έναν μονοψήφιο αριθμό Από το 1-9. Ο αριθμός σας,  είναι εύκολος να υπολογιστεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι περιγράφει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας και αυτά των παρόμοιων του ” Ηλιακού Αριθμού” σε ένα υψηλό και απλουστευμένο επίπεδο. Μελετώντας τους συνδυασμένους αριθμούς της ημέρας και του μήνα γέννησης, η Αριθμολογία αντιλαμβάνετε το πρώτο μοτίβο της ύπαρξής σας . Την ημέρα που εισήλθατε σε αυτόν τον κόσμο.

 

 

Ο ” Ηλιακός Αριθμός”  λεπτομερές μοτίβο  για του ποιου είμαστε.

Ο ” Ηλιακός Αριθμός” θεωρείται το πρώτο και λιγότερο λεπτομερές μοτίβο  για του ποιου είμαστε. Ο κόσμος αποτελείται από εκατομμύρια και δισεκατομμύρια μοναδικά άτομα. Ωστόσο, ο ” Ηλιακός Αριθμός” φέρνει τους χαρακτήρες υψηλού επιπέδου και τις κατηγοριοποιεί σε 9 ομάδες (παρόμοια με τα 12 αστρολογικά ζώδια). Και όπως στην αστρολογία, παρέχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες της ημέρας της γέννησής σας και του ονόματός σας, έτσι και δια μέσου της αριθμολογίας ο ” Ηλιακός Αριθμός” αποκαλύπτει τα θεμέλια του τι σας καθιστά, όχι μόνο ένα μοναδικό αλλά και πολύπλοκο άτομο.

 

 

Πώς λειτουργεί ο” Ηλιακός Αριθμός” με άλλους αριθμούς στο διάγραμμα Αριθμολογίας.

Μέσα στο δυναμικό περιβάλλον των προσωπικών και οικουμενικών κύκλων που σας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, φέρνοντας συνεχώς την αλλαγή και μερικές φορές το χάος, ο αριθμός του” Ηλιακός Αριθμός”  είναι το αγκυροβόλιο σας σας. Σκεφτείτε το ως την θέση όπου στέκεστε, ενώ τα πάντα γύρω σας βρίσκονται σε κίνηση.

 

 

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις.

Ο ” Ηλιακός Αριθμός” σας αποκαλύπτει επίσης πώς να πλησιάζετε τους μεταβαλλόμενους κύκλους και πώς τείνουν να σας επηρεάσουν. Για παράδειγμα, εάν ο ” Ηλιακός Αριθμός” σας είναι το ένα: Τότε τείνετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και προκλήσεις. Δεν διστάζετε, δεν υποχωρείτε και γενικά δεν ζητάτε βοήθεια. Από την άλλη πλευρά, αν ο ” Ηλιακός Αριθμός” σας είναι το δύο:Τότε πρέπει να αντιμετωπίζετε τις μεταβαλλόμενες συνθήκες προσεκτικά σταθμίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ζητώντας  τη γνώμη τρίτων. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, να κάνετε τα απαραίτητα βήματα.

Ποιος ανακάλυψε τον αριθμό τον” Ηλιακό Αριθμό”;

H επιστήμη της αριθμολογίας και οι προσωπικότητες
Hans Decoz
Photo courtesy of Julie Worsham

Ο αριθμολόγος Hans Decoz εισήγαγε τον ” Ηλιακός Αριθμός” της δια μελετώντας και ερευνώντας όλη του την ζωή βίου την τέχνη και την κυριαρχία της αριθμολογίας. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και μαρτυρίες αμέτρητων ανθρώπων των οποίων η ζωή άλλαζε ριζικά  (πρός το καλύτερο_ από τα έργα του, ο Χαν αισθάνθηκε ότι ήταν σημαντικό να εισαγάγει ένα ακόμη ευρύτερο σημείο πρόσβασης για τις διδασκαλίες του. Ο συνδυασμός του μήνα γέννησης και της ημερομηνίας γέννησης χρησιμοποιείται σε πολλούς αριθμητικούς υπολογισμούς . Χάρη στον Hans Decoz, αυτός ο αριθμός βάσης έχει ένα όνομα.

Ο ” Ηλιακός Αριθμός” ήταν ο τέλειος τρόπος για να ενώσει τους ανθρώπους. Να τους βοηθήσει να δουν ακόμη και τα πιο προφανή σχέδια. Ανακάλυψε ότι με το να κοιτάζει το επίπεδο  των Ηλιακών Αριθμών, ήταν σε θέση να βοηθήσει καλύτερα τους ανθρώπους.

Να συντονίσουν  τις βάσεις των προσωπικοτήτων τους. Να εισαγάγουν πιο λεπτούς και περίπλοκους αριθμούς στη ζωή τους. Γνωρίζοντας τον ” Ηλιακός Αριθμός”  να είναι σε θέση να καταλάβουν για τις επιλογές που κάνουν  και γιατί αισθάνονται όπως αισθάνονται. 

 

 

Επόμενα βήματα

Η κατανόηση του αριθμητικού μας ρόλου είναι το κλειδί για τον έλεγχο του μέλλοντός μας. Όχι για το τι είναι μπροστά μας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι μοναδικοί αριθμοί στο παιχνίδι σε ολόκληρο το Αριθμητικό προφίλ σας. Η Διαδρομή Ζωής, το Κρυφό Πάθος, και πολλά άλλα. Ο ” Ηλιακός Αριθμός”  είναι μόνο η αρχή! Στο επόμενο άρθρο περί αριθμολογίας θα σας δείξω πώς να μπορείτε να υπολογίσετε τον ” Ηλιακό σας Αριθμό”
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ