H πεταλούδα σαν Τοτεμ

H πεταλούδα σαν Τοτεμ
H πεταλούδα σαν Τοτεμ

Όταν το πνεύμα της πεταλούδας αρχίζει να επισκέπτεται τη ζωή σας, κάτι νέο και υπέροχο πρόκειται να ξεδιπλωθεί! Είναι καιρός για προσωπική ανάπτυξη και μεγαλύτερη επίγνωση των ψυχικών, σωματικών και πνευματικών ρυθμών σας. Η αλλαγή μπορεί μερικές φορές να είναι προκλητική και αποθαρρυντική γιατί μας απομακρύνει από τη ζώνη άνεσής μας.

Δεν μπορείς να αγκαλιάσεις ένα «νέο εσύ» μέχρι να απελευθερώσεις το παλιό. Με την Πεταλούδα ως θεραπευτή , θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να πετάξεις με χάρη πάνω από τα εμπόδια που σας κρατούν πίσω. Η πεταλούδα, ως δάσκαλος, δίνει μεγάλη έμφαση στην κίνηση: Είτε είναι από άνθος σε άνθος, από σπίτι σε σπίτι, είτε από την πνευματική εξερεύνηση σε μια άλλη.

H πεταλούδα σαν Τοτεμ

H πεταλούδα σαν Τοτεμ
H πεταλούδα σαν Τοτεμ

Η Πεταλούδα συχνά στρέφει τις σκέψεις μας προς τα μέσα για να αναθεωρήσει στοιχεία του χαρακτήρα μας, τα ήθη και τις συνήθειές  που μας βαραίνουν, κρατώντας μας κολλημένους σε ένα τέλμα αρνητικής ενέργειας. Ο στόχος του φτερωτού συμμάχου  είναι να επαναφέρει την ελαφρότητα στο Είναι μας, ώστε να μπορέσουμε να χορέψουμε τον χορό της ζωής με αχαλίνωτη χαρά!

Εξετάζοντας το πνεύμα της Πεταλούδας μέσα στην ιστορία, θα δούμε ότι έχει πολλά πρόσωπα και ιδιότητες. Για κάποιους αντιπροσώπευε την ψυχή. Για άλλους, η Πεταλούδα ήταν αγγελιοφόρος και οιωνός ευτυχίας. Επίσης, υπάρχει απλώς η απλή χαρά να παρακολουθείς μια πεταλούδα μια ηλιόλουστη μέρα. Είναι σχεδόν αδύνατο να συνοφρυωθείς!

Η ιατρική της πεταλούδας είναι μια απλούστευση. Επιστρέψτε στα μικρά πράγματα. Φροντίστε τα σαν λουλούδια στο χωράφι. Ανοίξτε τις αισθήσεις σας στο νέκταρ και το άρωμα της ζωής στη στιγμή. Κάντε ό,τι μπορείτε τώρα, αλλά να θυμάστε ότι η ποιοτική μάθηση σπάνια συμβαίνει γρήγορα. Οι αργές, συνειδητές αλλαγές είναι αυτές που διαρκούν μια ζωή, θέτοντας τα θεμέλια για φώτιση και αυτοπραγμάτωση. Τελικά, η εσωτερική σας πεταλούδα θα αναδυθεί από τη δουλειά της όταν ο χρόνος είναι τέλειος, με φρέσκες ιδέες και εφευρετικότητα για να καθοδηγήσει τα ακόλουθα πνευματικά σας στάδια.

Το πνεύμα της Πεταλούδας 

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΑΝ ΤΟΤΕΜ
Το πνεύμα της Πεταλούδας

Ως οδηγός  η Πεταλούδα ψιθυρίζει τις κρυμμένες δυνατότητές σας. Υπάρχει ένα παλιό ρητό. Ότι δεν υπάρχει τίποτα σε μια κάμπια που να την κάνει να ξέρει ότι θα είναι πεταλούδα. Ωστόσο, η μεταμόρφωση από κάμπια σε φτερωτό θαύμα συμβαίνει πολύ φυσικά. Λάβετε υπόψη ότι η αλλαγή είναι φυσική. Η προσαρμογή είναι απαραίτητη. Και τα δύο οδηγούν σε υψηλότερη επίγνωση.

Είσαι ακόμα η κάμπια; Τροφοδοτήστε την ψυχή σας μέχρι να γεμίσει και να είναι έτοιμη για την ενσωμάτωση νέων αληθειών. Η πεταλούδα μιλά επίσης για ευτυχία και όραμα. Εάν έχετε νιώσει μπλε, η Πεταλούδα σαν πνεύμα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Εάν εργάζεστε σε μαντικές τέχνες, η 🦋 σας δίνει μεγαλύτερη διαύγεια.

Στη φύση, τα μάτια αυτού του εντόμου είναι πολύ έντονα, συμπεριλαμβανομένου του υπεριώδους φωτός. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να πιάνετε Νεράιδες και Αγγέλους με την άκρη των ματιών σας όταν το Πνεύμα της Πεταλούδας εισέλθει στη ζωή σας. Ανάμεσα στα πολλά δώρα της Πεταλούδας, αυτό έχει τρομερή επίδραση στην καθημερινότητά σας. Αρχίζετε να μαθαίνετε από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα στον κόσμο από όσα γνωρίζουμε. Στην πνευματικότητα, μια τέτοια επίγνωση ανοίγει το δρόμο προς τη μεγάλη γνώση και σοφία.

Γεγονός: όταν η Πεταλούδα  χάνει μια κεραία, δεν μπορεί να πετάξει σωστά. Ως Αγγελιοφόρος του Πνεύματος, αυτό σημαίνει ότι η Πεταλούδα θέλει να διατηρήσετε την πνευματική σας κεραία ακονισμένη και συντονισμένη στον Θείο και Ανώτερο Εαυτό, ώστε να μην χάσετε το δρόμο σας. Η αυτοφροντίδα έχει σημασία!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ