H EΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ MONEY TARO

Εμπροσθόφυλλο:

H EΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ MONEY TARO

Πορτρέτο του βασιλιά Matthias Corvinus, ενός Ούγγρου βασιλιά από τον 15ο αιώνα.
Ουγγρικό εθνόσημο στο κάτω μέρος.
Λογότυπο της Ουγγρικής Κεντρικής Τράπεζας στην επάνω αριστερή γωνία.

Οπισθόφυλλο:

H EΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ MONEY TARO

To Συντριβάνι του Ηρακλή από το κάστρο του Visegrad, στα βόρεια της Βουδαπέστης.Aπεικονίζεται και ένας ιερέας που γράφει.

Ο βασιλιάς Κάρολος Α’ της Ουγγαρίας ανέλαβε τον πρώτο Βασιλικό Οίκο τον 14ο αιώνα. Τον 15ο αιώνα, ο Matthias Corvinus ανανέωσε το παλάτι σε ύστερο γοτθικό στυλ. Μετά την οθωμανική πολιορκία το 1544, το κτίριο έπεσε σε ερείπια. Η ανασκαφή του ξεκίνησε το 1934 και συνεχίζεται σήμερα.
Στην αυλή του παλατιού, βλέπετε ένα σιντριβάνι που δημιούργησε ο Giovanni Dalmata. Η ανακατασκευασμένη Κρήνη του Ηρακλή είναι ένα κομμάτι του Quattrocento. Θεωρείται ένα από τα πρώτα παραδείγματα αναγεννησιακής τέχνης στην Ουγγαρία.
Τα ερείπια της αρχικής κρήνης βρίσκονται στο μουσείο του παλατιού που εκτίθεται. Οι περιγραφές των εκθεμάτων, πολλές μεσαιωνικές σόμπες και το σύστημα σωλήνων νερού του παλατιού είναι στα ουγγρικά, αγγλικά και γερμανικά.           

Το ανακατασκευασμένο συντριβάνι σήμερα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ερμηνείες

Οικονομικά 

Η κάρτα της Εγκρτάτειας μπορεί να είναι ένα κάλεσμα για να βεβαιωθείτε ότι η προσέγγισή σας στα οικονομικά σας είναι μια προσέγγιση μετριοπάθειας και ισορροπίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ήσασταν επιμελής με την αποταμίευση, ενώ μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κάθε τόσο. Με τον καιρό, μπορεί να χτίζετε τους πόρους σας με σταθερή, επιμελή εξοικονόμηση.

Επαγγελματικά

Η υπομονή και το μέτρο μπορεί να είναι χρήσιμα εργαλεία για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πιθανό να βρείτε αυτό που επιθυμείτε όταν πρόκειται για τη δουλειά σας, αλλά μπορεί να έρθει αργά και αθόρυβα καθώς βάζετε τη δουλειά κάθε μέρα. Η αφοσίωσή σας και η ικανότητά σας να περιηγείστε σε συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις στην εργασία με ηρεμία μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε αντιληπτοί από τους συνομηλίκους και τους ανωτέρους σας. Όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία, η κάρτα της Εγκρτάτειας μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για να παραμείνετε υπομονετικοί, σταθεροί και αφοσιωμένοι. όλα τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Η εγκράτεια μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κάνετε καλή δουλειά στην εξισορρόπηση της καριέρας σας με διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. Δεν είναι ούτε μια ολοζώντανη φιλοδοξία ούτε απλώς ένα μισθό για εσάς.

 

H Εγκράτεια στην Μoney Tarot

Ερμηνείες

Οικονομικά 

Είστε κάποιος που χρειάζεται πάντα να αγοράζει τον εαυτό σας την επόμενη ωραία πολυτέλεια; Ή, εναλλακτικά, είστε τόσο φειδωλοί που δεν ανταμείβετε ποτέ τις σκληρές προσπάθειές σας με μια μικρή λιχουδιά; Είναι πιθανό ότι και οι δύο αυτές στάσεις θα χρειαστούν προσαρμογή, καθώς και οι δύο είναι αβάσιμες μακροπρόθεσμα. Το πρώτο βάζει πάντα την άμεση ικανοποίηση πάνω από τη μελλοντική σας άνεση και το αντίστροφο. Σκεφτείτε τους οικονομικούς σας στόχους και φροντίστε να βάλετε και τη δική σας ευημερία στην εικόνα. τόσο η μελλοντική σας ευημερία, όσο και η παρούσα ευημερία σας πρέπει να βρουν μια άνετη μέση λύση.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά μπορεί να υποφέρετε από έλλειψη ισορροπίας αυτή τη στιγμή. Τείνεις να κάνεις όλα σε ένα όταν πρόκειται για τη δουλειά σου, σε τέτοιο σημείο που υποφέρουν άλλες πτυχές της ζωής σου; Ξενυχτάτε, ελπίζοντας να αποδώσουν όλα στο τέλος; Ή, εναλλακτικά, διαπιστώνετε ότι χαλαρώνετε, οδηγώντας σε δυσαρέσκεια από τους συναδέλφους σας; Ενώ το πρώτο μπορεί να σας φέρει επιτυχία, αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο για εσάς μακροπρόθεσμα. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, προσπαθήστε να διορθώσετε αυτήν την ανισορροπία. Βεβαιωθείτε ότι όταν ολοκληρώνετε έργα, δεν τα βιάζεστε ή δεν κάνετε απερίσκεπτες επιλογές. η ποιότητα της δουλειάς σας μπορεί να υποφέρει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ