O ταξιδιώτης Etznab! Η δύναμη εξισορρόπησης.

O ταξιδιώτης Etznab! Η δύναμη εξισορρόπησης.
Etznab

O ταξιδιώτης Etznab! Η δύναμη εξισορρόπησης.

O ταξιδιώτης Etznab! θεωρείται η δύναμη εξισορρόπησης  γιατί οι κύριες ιδιότητες του είναι: Διαχρονικότητα, διάκριση, σαφήνεια, αίθουσα καθρεφτών, πνευματικές πολεμικές δυνάμεις, σπαθί της αλήθειας και σκιά που αντιμετωπίζει την ψευδαίσθηση, ενοποίηση παράδοξου, εκκαθάριση παραμόρφωσης και ψευδαίσθησης.

O ταξιδιώτης Etznab! θεωρείται όχι τυχαία η  δύναμη εξισορρόπησης. Αντιπροσωπεύει την αίθουσα των καθρεπτών. Εκεί όπου μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές σας αντανακλάσεις. Να δείτε την αλήθεια για τον εαυτό σας. Ως καθρέφτης, το Etznab αντικατοπτρίζει απλώς” το τι είναι”. Είτε είναι η ομορφιά της αλήθειας είτε η ψευδαίσθηση. Εδώ μπορείτε να αντικρίσετε ημιτελή επιχείρηση, την παραίτηση από δυσκολίες ή φορτισμένα ζητήματα που θα σας κρατούσαν μακριά από την πλήρη έκφραση της θεότητας. Γνωρίζοντας πλήρως τις ψευδαισθήσεις ή τις παραμορφώσεις μέσα σας, η σαφήνεια της αντίληψής σας μπορεί να τις μεταμορφώσει. Χρησιμοποιήστε τον κόσμο ως καθρέφτη για την ανακάλυψη και τη διδασκαλία σας. Αφιερώστε χρόνο για να δείτε τον εαυτό σας όπως είστε πραγματικά, σκιά και όλα, απελευθερωμένα από το λαβύρινθο της ψυχικής ψευδαίσθησης

O ταξιδιώτης Etznab! Η δύναμη εξισορρόπησης.

Μερικές φορές μπορεί να βρεθείτε να αντιδράτε παρά να ανταποκρίνεστε ελεύθερα σε μια κατάσταση ή άτομο. Εάν έχετε φορτισμένες αντιδράσεις όπως απογοήτευση, θυμός, κρίση, ζήλια, δείτε πώς μπορείτε να προβάλλετε αυτά τα ζητήματα σε κάποιον άλλο. Ο κόσμος είναι ο καθρέφτης για να δείτε πραγματικά τον εαυτό σας. Οποιαδήποτε ισχυρή αντίδραση σε ένα άτομο ή ακόμη και σηματοδοτεί ένα ζήτημα για να δουλέψετε στον εαυτό σας. Να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτό που βλέπετε στους καθρέφτες σας. Για να μεταμορφώσετε τα δυσλειτουργικά συστήματα πεποιθήσεων αρνητικές μορφές σκέψης και σταθερά μοτίβα.

Στην αίθουσα των καθρεφτών, δεν υπάρχει ΣΩΣΤΌ ή ΛΑΘΟΣ δεν υπάρχει ΚΑΛΟ ή ΚΑΚΟ. Υπάρχει μόνο η αντανάκλαση του τι είναι. Καθώς μαθαίνετε να βλέπετε τον εαυτό σας αρχίζετε να βλέπετε τις συναισθηματικές αντιδράσεις σας ως σημάδια που δείχνουν πού να εστιάσετε την ευαισθητοποίηση σας για ανάπτυξη.

Το Etznab αντιπροσωπεύει είτε μια παγίδα στην αίθουσα των καθρεπτών είτε το κλειδί που μετατρέπει τους καθρέφτες σε διαφανή παράθυρα. Χρησιμοποιώντας το Etznab ως το κλειδί, μπορείτε να ανακαλύψετε τα δώρα της ενοποίησης μέσα στις σκιές σας. Οι πτυχές του εαυτού που μπορείτε να λάβετε υπόψη, τα ελαττώματα, η αδυναμία και τα προβλήματα είναι στην πραγματικότητα σύμμαχοι. Η αγαπημένη σας σκιά, τα φορτισμένα ζητήματα που σας ενοχλούν περισσότερο στους άλλους και στον εαυτό σας, είναι στην πραγματικότητα οι σπουδαιότεροι δάσκαλοί σας!

Μέσω της επιθυμίας σας να είστε ένα σύνολο, ένα φωτεινό φως προβολέων λάμπει στις περιοχές που συνήθως προσπαθείτε να κρύψετε. Εάν αυτές οι σκιές επεξεργάζονται τότε μεταμορφώνονται και η ψευδαίσθηση των καθρεφτών μετατρέπεται σε παράθυρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να περπατήσετε μέσα από τον καθρέφτη στη μεγάλη πραγματικότητα.

Σε αυτήν την αναζήτηση, ορισμένοι ήταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ξίφος της αλήθειας και του καθαρισμού του Etnab. Η σοφία αυτού του σπαθιού διαπερνά, εκθέτει και τελικά θεραπεύει τις ψευδαισθήσεις σας. Η διάκριση που μετριάζεται με αγάπη καθαρίζει καθαρά κάθε θρύλο που δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σας. Για το Maya Etnab είναι ο πυρόλιθος που ακονίζει το σπαθί σας.

Το μεγαλύτερο δώρο του σπαθιού είναι η δύναμη της συγχώρεσης. Κρατώντας τα προηγούμενα μοτίβα και τα παράπονα είναι σαν να επιβαρύνεστε πολύ, περιορίζετε τις αντιλήψεις σας και τις παρούσες δυνατότητες. Συγχωρήστε τον εαυτό σας! Συγχωρήστε τους άλλους! Η συγχώρεση είναι μια πράξη αυτο-αγάπης! Μια βαθιά ελευθερία αναδύεται από τη συγχώρεση και την απελευθέρωση της ψευδαίσθησης της αιτίας και του αποτελέσματος. Χρησιμοποιήστε τα υπέροχα δώρα που προσφέρονται σε αυτήν τη λεπίδα της αλήθειας και του φωτός συγχωρήστε και χαλαρώστε οτιδήποτε μπορείτε να κρίνετε ή να δείτε ως ατελή.

Το Etznab μπορεί να θεωρηθεί ως το σπαθί που σας κόβει ελεύθερα από αυτό που σας ενώνει. Το σπαθί του Etznab συμβολίζει την αλήθεια, το φως και την ευεργετική χρήση της δύναμης – που είναι δύναμη, ισορροπημένη με αγάπη και σοφία. Αναλαμβάνετε μύηση από το φως, ώστε να μπορείτε να συγχωνεύσετε πλήρως με τον εαυτό σας

Το Etznab αντιπροσωπεύει επίσης «το σημείο εισόδου στη διαχρονικότητα που ξεκινά από το να επικεντρώνεται στην παρούσα στιγμή. Σε αυτόν τον εκτεταμένο χρόνο κατάταξης δεν έχει καμία αίσθηση. Η παρούσα στιγμή δεν είναι παρά μια διασταύρωση που θέλει χρόνο. Είναι σαν να επιπλέεις σε ένα όνειρο ή να χαθείς στο φως του φεγγαριού που λάμπει στο νερό. Σε τέτοιες στιγμές, ο χρόνος φαίνεται να παραμένει ακίνητος, αποκτώντας πρόσβαση σε μαγικά σημεία εισόδου σε μια βαθύτερη αντίληψη της πραγματικότητας. Σε αυτήν την εποχή της συνείδησης, δεν υπάρχουν θέματα ή αντικείμενα, δεν υπάρχουν σταθερές έννοιες ή γνώση – μόνο η αλήθεια πέρα ​​από τις πολικότητες όπου το παράδοξο παύει να υπάρχει.

Όταν κοιτάζετε από αυτήν την εκτεταμένη προοπτική, γίνεστε ταξιδιώτης χρόνου που κάμπτει ή διπλώνει το χρόνο σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι «ελαφριές σφραγίδες» και τα τσάκρα μέσα σε κάθε ανθρώπινη μορφή αποτελούν τις πόρτες για να ενεργοποιήσουν την πλήρη εμπειρία αυτής της διαχρονικής πραγματικότητας. Αυτή η κατάσταση εκτεταμένης συνείδησης βιώνεται σε στιγμές χάριτος, μυστικιστικές και κορυφαίες εμπειρίες ή καλλιεργείται μέσω πνευματικής πρακτικής. Στο διαλογισμό, φανταστείτε τον εαυτό σας ως υποατομικό σημείο εισόδου στο διάστημα μεταξύ των ηλεκτρονίων, ή δείτε τον εαυτό σας ως την παράξενη δύναμη που συγκρατεί τα πρωτόνια και τα νετρόνια. Αυτό είναι ένα σημείο πρόσβασης στη νέα πραγματικότητα που αναδύεται. Όταν αισθάνεστε ένα από αυτά τα διαχρονικά σημεία πρόσβασης, απεικονίστε τον εαυτό σας στο κέντρο του Hall Mirrors για να μπείτε στην Greater Reality.

Το Etznab είναι μια οκτάβα πάνω από το Chuen, το Trickster / O Τρελός. Εδώ επιτέλους το κοσμικό αστείο μπορεί τελικά να εκτιμηθεί και να γίνει κατανοητό. Και το αστείο βέβαια, είναι ότι είστε ήδη μια φώτιση !. with the glyph Etznab. Κωδικοποιημένο με το ppattern του είναι μια εναέρια άποψη της τρισδιάστατης πυραμίδας των Μάγια, το σύμπλεγμα της ύλης, η ρωγμή μεταξύ των κόσμων. Μέσω του διαλογισμού μπορείτε να ξεκλειδώσετε το μυστήριο του Etznab. Το αστέρι του γλύφου αντανακλά την φαινομενική δυαδικότητα του φωτός και του σκοταδιού, χαρούμενη και λυπημένη, άγνοια και σοφή. Ως μέρος του νου του προγράμματος σπουδών του φωτός, έχετε επιλέξει να ζήσετε όλες αυτές τις θέσεις για να μάθετε περισσότερα για τη συνείδησή σας

Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επιλέξετε να καθίσετε σε ρευστή κατάσταση μεταξύ των δύο πολωμένων θέσεων, καθιστώντας το τρίτο σημείο πάνω από το γραμμικό μοτίβο της δυαδικότητας. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε ένα τρίγωνο φωτός που επεκτείνει τη δυαδικότητα σε ένα πιο ανοιχτό σύστημα. Με περαιτέρω επέκταση μπορείτε να δημιουργήσετε πολυδιάστατη πυραμίδα φωτός μέσα στην οποία είστε έτοιμοι για την κρυστάλλινη διαύγεια του αιώνιου τώρα. Σε αυτήν την εποχή του μετασχηματισμού, η πυραμίδα του Ουρανού αγγίζει την πυραμίδα της Γης και η ρωγμή μεταξύ των κόσμων είναι πλάτυνση. Στην πλατφόρμα αυτής της αναπτυσσόμενης στιγμής, οι Heaven και η Γη συγχωνεύονται ως ένα. Να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε τις δυαδικότητες που αποτελούν το πλαίσιο της τρισδιάστατης πραγματικότητας που μεταμορφώνουμε σήμερα, οι οποίες διατηρούνται από τα συστήματα πεποίθησης που διατηρούνται στη μαζική συνείδηση. Εργαστείτε με τις ταυτοποιήσεις συστημάτων πεποίθησης, τις μορφές σκέψης και τις κατασκευές πραγματικότητας για να δείτε πού σας περιορίζουν και την πραγματικότητα του πλανήτη στο σύνολό της. Απλώς αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας, θα επηρεάσετε την αλλαγή στην ίδια τη δομή της πραγματικότητας.

Ο αριθμός του Etznab είναι 18, συμβολίζοντας την πλήρη ολοκλήρωση της ανθρώπινης εξέλιξης. Το χρώμα του Etznab είναι ανακλαστικό ασήμι. Το ασήμι συμβολίζει τη Σεληνιακή νοημοσύνη της διαίσθησης και της δεκτικότητας, τις αντικατοπτρισμένες ψευδαισθήσεις της δυαδικότητας και της πολλαπλότητας. Στο μεγαλύτερο σχέδιο, όλα τα πράγματα είναι αντανακλάσεις της μεγαλύτερης πραγματικότητας. Το ασημί χρώμα προσφέρει μια ματιά στο Μεγάλο Μυστήριο, την αντανάκλαση των πραγμάτων όπως είναι πραγματικά. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιδιότητες και τις διδασκαλίες του Etznab χρησιμοποιήστε ασήμι.

Η σκοτεινή σοφία

Έχετε δημιουργήσει ασυνείδητα μια πραγματικότητα στην οποία φαίνεστε χαμένοι ή μπερδεμένοι. Σε αυτήν τη σκιά, μπορεί να νιώθετε βιασμένοι στις ψευδαισθήσεις της Αίθουσας των Καθρεπτών. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η μόνη πραγματική δύναμη που έχει η Αίθουσα των Καθρεπτών είναι η πεποίθησή σας του ότι οι ψευδαισθήσεις του είναι πραγματικές. Δεδομένου ότι ο καθένας από εμάς είναι ένα ολόγραμμα φωτός μέσα σε ένα άλλο μεγαλύτερο ολόγραμμα, η απώλεια φόβου, κρίσης και άρνησης μπορεί σίγουρα να φαίνεται «πραγματική». Αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση Το ανώτερο μυαλό είναι σιωπηλό, ακόμα άδειο – από εκεί, ανίκανο να χαθεί.
Ο μετασχηματισμός που προσφέρεται σε αυτή τη σκιά εντοπίζεται με την προσοχή. Διαλογιστείτε και προσευχηθείτε για την επανένταξη της άμεσης σύνδεσής σας με το Πνεύμα. Γίνετε ήσυχοι και αθόρυβοι. Φανταστείτε τον εαυτό σας να αιωρείται διαχρονικά στο κέντρο του γλύφου Etznab, λαμβάνοντας τη Θεία σοφία. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Μπείτε στη διαχρονική αλήθεια του πνευματικού πολεμιστή.

Μια άλλη ισχυρή άσκηση είναι να κοιτάξετε μέσα σε ένα καθρέφτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακίνητοι και άδειοι. Κοιτάξτε βαθιά στα μάτια σας και δείτε ποιος είναι εκεί. Καθώς η εικόνα του αληθινού εαυτού σας αναδύεται μέσα από την ψευδαίσθηση, επαναλάβετε: “Βλέπω. Θυμάμαι. Αγκαλιάζω την αγάπη. Εάν εμφανιστούν φόβοι ή ψευδαισθήσεις συγχωρήστε τα και ελευθερώστε τα στο φως!

Ένας άλλος σκιώδης μετασχηματισμός του Etznab είναι ότι μπορεί να βρεθείς να βλέπεις τον εαυτό σου καθαρά στους καθρέφτες του κόσμου ή και άλλων ανθρώπων. Η χρήση άλλων ως καθρεφτών δεν  σας επιτρέπει να δείτε την αλήθεια για τον εαυτό σας. Ζητήστε βοήθεια από φίλους που εμπιστεύεστε. Φοβάστε να ακούσετε την αλήθεια για τον εαυτό σας. Παρατηρήστε ανοιχτά τα γεγονότα στη ζωή σας για να δείτε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατανοήσετε καλύτερα ποιοί πραγματικά είστε.

Ειλικρινής τροφοδοσία από άλλες πηγές πρός όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας, βοηθώντας σας να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας τυφλά σημεία και τα κενά της αντίληψης σας . Τα κενά της αντίληψης σας είναι σαν κενές περιοχές όπου δεν βλέπετε μια κατάσταση καθαρά. Είναι ανάλογες με τα τυφλά σημεία στην οδήγηση και παραμορφώνουν τις πληροφορίες για να υποστηρίξουν τις κατασκευές της παλιάς πραγματικότητας. Η άρνηση λειτουργεί γύρω από τα κενά αντίληψης. Μια ισχυρή ένδειξη ότι μπορεί να έχετε κενά αντίληψης είναι όταν παλεύετε να κρατήσετε μια ισχυρή θέση, νομίζοντας ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο. Ένα άλλο είναι όταν “δεν καταλαβαίνετε” ή δεν “μπορείτε να ακούσετε”τι λέει κάποιος σε εσάς. Όταν βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση, αναπνέετε βαθιά και ακούστε προσεκτικά τι λέγεται. Είναι ένα σεντούκι θησαυρού που περιμένει να ανοίξει. Η επεξεργασία όσων διατηρούνται σε κενά αντίληψης δημιουργεί κβαντική ανάπτυξη. Όταν βλέπεις πραγματικά το αντανακλαστικό δώρο, ο καπνιστός καθρέφτης γίνεται ένα καθαρό παράθυρο για πνευματική εξέλιξη και χαρούμενη έκφραση.

Μία από τις πιο αυτοπεριοριζόμενες ψευδαισθήσεις είναι η πεποίθηση ότι η άποψη του ατόμου για την πραγματικότητα είναι η μόνη σωστή. Αυτό συχνά αναγκάζει τον καθρέφτη του κόσμου να αντανακλά πίσω σε εσάς τη “αόρατη” σκιά σας, και όταν βλέπεις αυτή τη σκιά, μπορεί να παράγει μια κρίση ή αντίδραση. Τέτοιες συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις έχουν συνήθως δύο πόλους ή θέσεις Όταν πιστεύετε ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο, και οι δύο πόλοι παραμένουν φορτισμένοι και σταθεροί.
Για μια στιγμή πειραματιστείτε με την αποχώρηση ή την αλλαγή της θέσης σας .Καθώς χάνετε τη λαβή σας και απομακρύνεστε σε άλλη θέση και το άλλο άτομο είναι ελεύθερο να αλλάξει επίσης. Η τέχνη της αλλαγής θέσης είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μάθετε την αποδοχή και την άνευ όρων αγάπη. Οι βαθιές γνώσεις μπορούν να αποκτηθούν λαμβάνοντας τη θέση του “άλλου” και βλέποντας μια διευρυμένη αντίληψη για την αλήθεια. Το να αλλάξετε μια κατάσταση στο Hall of the Mirrors γίνετε αν κινηθείτε γρήηγορα μέσα στις σκέψεις, αλλάζοντας τη θέση κατά βούληση.
Μια άλλη πτυχή της σκιάς του Etznab μπορεί να θεωρηθεί ότι αισθάνεστε κολλημένοι σε έναν επαναληπτικό κύκλο κάποιου είδους. Αυτό συμβαίνει συχνά ως “διπλή δέσμευση”: Ό, τι κι αν κάνετε. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει λύση. Χωρίς διέξοδο. Ένα παράδειγμα θα ήταν κάποιος που ζητάει βοήθεια, αλλά χτυπάει την πόρτα κάθε φορά που προσφέρετε υποστήριξη. Στη διπλή δέσμευση, υπάρχουν πάντα δύο μηνύματα. Εργαστείτε με το διπλό σήμα ενισχύοντας το και ανακαλύπτοντας τι πραγματικά βρίσκεται κάτω από τις λέξεις.
Θυμηθείτε: Το σύστημα Mayan Oraclles έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα κενά αντίληψης. Χρησιμοποιήστε τη σκιά της σοφίας σε αυτό το σύστημα για αυτογνωσία και μετασχηματισμό. Ακόμα κι αν κάτι φαίνεται να μην ισχύει άμεσα για εσάς, αναζητήστε ένα στοιχείο σε κάθε σκιά που περιέχει ένα κομμάτι της αλήθειας. Στη συνέχεια, ενισχύστε και συνεργαστείτε με αυτήν την αλήθεια για να επεκτείνετε τις άκρες ανάπτυξης σας.
Σε αυτήν και σε άλλη διαδικασία εκκαθάρισης, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το σπαθί και τους καθρέφτες ως εργαλεία μετάδοσης. Εάν υπάρχουν σκιές που διαστρεβλώνουν το όραμά σας, αντιμετωπίστε τα με ειλικρίνεια. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Απελευθερώστε και συγχωρήστε όλα τα πράγματα που σας κρατούν από το φως! Κατανοήστε ότι η κρίση και η αποδοχή είναι δύο πλευρές του ίδιου καθρέφτη. Του διαφανούς καθρέφτη της Μεγάλης Πραγματικότητας.

Αρμονική σοφία

Η αρμονική σοφία στο Etznab είναι η δυσαρέσκεια, η αντιληπτή αστάθεια δύο ή περισσότερων τόνων ή ήχων. Η αστάθεια εξαρτάται από το πλαίσιο στο οποίο γίνεται αντιληπτός ο ήχος. Η βασική λέξη εδώ είναι “αντιληπτή”. Το Etznab αντιπροσωπεύει το μέρος όπου μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αντανακλάσεις του εαυτού σας που φαίνεται να είναι δυσάρεστες, ασαφείς ή δυσφημιστικές. Το αν τέτοιες αντιλήψεις θα θεωρηθούν ως παραμορφωμένοι καθρέφτες ή διαφανή παράθυρα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πώς τις αντιλαμβάνεστε. Όταν η δυσαρμονία θεωρείται μέρος μιας μεγαλύτερης αρμονίας, η ίδια η έλλειψη αντιληπτής αρμονίας δημιουργεί το απαραίτητο πρότυπο για αλλαγή και ανάπτυξη. Η απογοήτευση καταλύει την ανάπτυξη επισημαίνοντας περιοχές αντίστασης και τριβής. Μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία, ώστε να ενθαρρύνετε να αναζητήσετε νέα μοτίβα που θα αποκαταστήσουν την αρμονία.

Καθώς γίνεστε πιο αρμονικοί μέσα στον εαυτό σας αρχίζετε να αισθάνεστε δυσαρέσκεια σε προηγούμενες αρμονικές περιοχές.

Αυτή η διαφωνία συχνά σηματοδοτεί εκ νέου ανάπτυξη της πνευματικής σας εξέλιξης. Είναι ένας θετικός δείκτης ότι μπορεί να επωφεληθείτε από την επανεξέταση παλαιών εννοιών και σχέσεων. Όλα αυτά όμως συμβαίνουν χωρίς κρίση. είναι φυσική διαδικασία που διέπεται από τους νόμους της αρμονίας. Κατά τη διαδικασία της αρμονίας, η διαφωνία φέρνει την επίγνωσή σας σε αυτό που δεν λειτουργεί. Προκαλεί τριβή μεταξύ του παλαιού και του νέου. Μπορεί ακόμη και να προκαλέσει δυσφορία και πόνο δημιουργώντας μια κατάσταση που προσκαλεί μετασχηματισμό. Το Dissonance είναι πραγματικό για την ολοκλήρωση και την περαιτέρω ανάπτυξη. Ο μουσικός συντάκτης του Etznab είναι “inquieto” που σημαίνει δυσάρεστος ή “ενοχλητικός. Ο λόγος αυτής της μουσικής περιγραφής είναι προφανής: Η αντίσταση στην ανάπτυξη είναι συχνά δυσάρεστη. Η δυσαρέσκεια δημιουργεί μια κατάσταση ανησυχίας – ακόμη και δυσφορία, για να δημιουργήσει συνειδητοποίηση και δράση που θα προωθήσει την αλλαγή και την ανάπτυξη

Εκτέλεση τελετής ξίφους

Για να προετοιμαστείτε για μια τελετή ξίφους για να κόψετε τις ψευδαισθήσεις στην προσωπική σας αίθουσα των καθρεφτών, δημιουργήστε ένα περιβάλλον διαλογισμού, ίσως με κεριά, έντονη, μουσική και έναν καθρέφτη. Στη συνέχεια, αν κοιτάξετε τον καθρέφτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια ανάψτε ένα κερί για να συμβολίσει το προσωπικό σου σπαθί της αλήθειας. Κρατήστε το κερί μπροστά σας. Χαλαρώστε το όραμά σας έτσι ώστε οι φλόγες να γίνουν διπλή εικόνα, συμβολικό Hall of Mirrors. Όταν το όραμά σας είναι αόριστο, το μεγαλύτερο όραμα μπαίνει στο παιχνίδι και μια «ρωγμή» μπορεί να εμφανιστεί στο Halll of mirror. Ψυχικά περπατήστε μέσα από αυτό.

Αφού περπατήσετε μέσα από τους καθρέφτες, ίσως θελήσετε να πείτε τα εξής: Κρατάω την διακοσμημένη λαβή του σπαθιού μου, η οποία μετατρέπει την καρδιά μου σε καθαρό χρυσό και το συναίσθημα μου σε διαμάντι. Το ισορροπώ και στα δύο μου χέρια. Είμαι απαλλαγμένος από αμφιβολίες, κρίσεις, περιορισμούς και φόβο. Η ισορροπία που αρχίζει τώρα να δημιουργείται και να διατηρείται εντός των ιερών θαλάμων της καρδιάς μου, λούζεται από την καθαρή άσπρη φλόγα της γνώσης. Η λεπίδα ευθυγραμμίζει την καρδιά και το μυαλό μου. Ενσωματώνοντας την αλήθεια, έλκω την ενέργεια της θείας σοφίας μέσω της  της λεπίδας . Η λαβή του ξίφους μου βρίσκεται στο κέντρο της ύπαρξής μου, από την οποία αντλεί τη δύναμή του. Όλες οι ενέργειες είναι ευθυγραμμισμένες με την ακεραιότητα  του σπαθιού, συνδέοντας το με την Θεία πηγή. Μπαίνω τώρα στο κέντρο της αίθουσας των καθρεφτών. Στην παντοτινή διαπερατότητα, στο διαχρονικό. Μπαίνω στο σημείο όπου θα εναποθέσω το σπαθί μου επάνω στην καρδιά μου. Το σπαθί μου είναι το θεϊκό κύκλωμα, φτιαγμένο για την επανένωση της καρδιάς και του μυαλού μου. Η ηλιακή του λεπίδα καίγεται από συνεχή  οράματα. Το σπαθί μου είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσω τη δύναμη στην παρούσα στιγμή, ένα σύμβολο διάκρισης που τιμά το συναίσθημά μου ως πνευματικό πολεμιστή. Το σπαθί μου αντιπροσωπεύει την αλήθεια και τη ζωντανή μου ενσάρκωση του φωτός. Τώρα δημιουργώ την εικόνα  του ποιος είμαι ως μια παντοτινή παρουσία στο ξίφος του φωτός μου .Δημιουργώ τώρα μια πυραμίδα φωτός από όπου θα  δημιουργούνται οι λαμπρές λέξεις διαφάνειας.

Περνώντας το χρονοδιάγραμμα:
Αναδιατύπωση του παρελθόντος.

Στη θεωρία του άχρονου οι αρχές του χρόνου και του χώρου δεν υφίστανται πλέον ως ένα γραμμικό μοντέλο. Απελευθερώνεται το παρελθόν για να αναδιατυπωθεί στο παρόν. Είναι ακόμη δυνατό να επιστρέψουμε στο παρελθόν για να θεραπεύσουμε βαθιές πληγές και αρνητικές εμπειρίες. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια του Etznab βοηθάμε τους εαυτούς μας να ακολουθήσουμε την προσωπική  γραμμή χρόνου. 

Αφήστε τα συναισθήματά σας την ελευθερία που χρειάζονται για να εξερευνήσουν τα βάθη του ζητήματός σας. Βρείτε τον εαυτό σας στην πηγή του πρώτου τους αποτυπώματος. Νιώστε πλήρως την πρώτη φορά που το ζήτημα έγινε πραγματικό για εσάς. Η συναισθηματική αλλαγή που συλλέγεται γύρω από αυτό το ζήτημα μπορεί να φαίνεται έντονη. Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή αυτά τα συναισθήματα φαίνονται αφόρητα, σφίξτε το δεξί σας χέρι για δύναμη, θάρρος και προστασία. . Όταν είστε έτοιμοι, επιστρέψτε στη γραμμή χρόνου για να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

Καθώς βιώνετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα αρχίστε να το ενσωματώνετε.. Πάρτε όλο το χρόνο που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, βγείτε παράλληλα με τη γραμμή χρόνου και αναπαραγάγετε τη σκηνή σε sdlow mmotion, μαζεύοντας ό, τι έχετε χάσει στο ppast σας λόγω ηλικίας, απειρίας ή παραμόρφωσης. Καλέστε στον εαυτό σας τυχόν ικανότητες, εργαλεία ή πόρους Συγχωρήστε και θεραπεύστε τους άλλους καθώς και τον εαυτό σας. μεταμορφώνοντας το παρελθόν με την πρόσφατα ενδυναμωμένη αλήθεια Όταν είστε έτοιμοι, σφίξτε το αριστερό σας χέρι, κλειδώστε το θεραπευτικό σε αυτό. Αφήστε όποιο χρόνο φαίνεται κατάλληλο για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μέσα σας. Τώρα μπείτε στο χρονικό όριο ξανά και νιώστε την τεράστια μετατόπιση που προσφέρει αυτή η νέα πραγματικότητα. Αφήστε τον εαυτό σας να απομακρυνθεί από το σώμα σας που επιθυμεί θεραπεία. Τοποθετήστε ένα από τα χέρια σας εκεί και ανοίξτε το αργά συμβολικά όλες τις νέες ενέργειες και τους πόρους στο σώμα σας. Τέλος περπατήστε προς τα εμπρός προς την παρούσα στιγμή, βιώνοντας την αλλαγή της αντίληψης ο ΤΡΟΠΟΣ. Πάρτε ό, τι χρόνο χρειάζεστε για να έρθετε πλήρως στην παρούσα στιγμή.
Πολλές βαθιές εμπειρίες σας περιμένουν σε αυτήν τη χρονική γραμμή. Ακολουθούν άλλες ιδέες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Πηγαίνετε στη γραμμή του χρόνου και ταξιδέψτε σε ό, τι θέλετε να ανακαλύψετε ένα εργαλείο, έναν πόρο ή έναν σύμμαχο. Στη συνέχεια, επαναφέρετε αυτό το εργαλείο στην καθημερινή σας πραγματικότητα. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ