Meed-mor. Το μαγικό Μαχαίρι της Ταϊλάνδης

Meed-mor. Το μαγικό Μαχαίρι

 

Το Meed Mor είναι ένα μαγικό μαχαίρι από την Ταϊλάνδη που χρησιμοποιείται ως προστατευτικό φυλαχτό ή ως τελετουργικό όργανο για διάφορες μεθόδους Μαγικής και Πνευματικής Πρακτικής. Meed σημαίνει μαχαίρι και Mor σημαίνει βουδιστής μοναχός, γκουρού μοναχός. Το Meed Mor είναι το μαγικό μαχαίρι που έχει ενεργοποιηθεί με μεγάλη πνευματική δύναμη για να σας παρέχει προστασία, θεραπεία, αυτοπεποίθηση και θάρρος. Το Meed Mor θα νικήσει και θα καταστρέψει όλη την αρνητική ενέργεια, τη μαύρη μαγεία, τα κακά πνεύματα, τους δαίμονες, τα φαντάσματα και θα κάνει το συνηθισμένο νερό ισχυρό και ευλογημένο. Στο παρελθόν, οι Ταϊλανδοί χρησιμοποιούσαν τη δύναμη του Meed Mor για να τους προστατεύσει από τα κακά πνεύματα και τη μαύρη μαγεία όταν ταξίδευαν βαθιά στα δάση στην Ταϊλάνδη. Το Meed Mor παρείχε επίσης τη δύναμη να παρέχει προστασία από τα άγρια ​​ζώα και τα κακά πνεύματα στο δάσος. Το Meed Mor χρησιμοποιείται ως ιερό φυλαχτό ή τελετουργικό όργανο για πνευματική και μαγική εξάσκηση. Το Meed Mor μπορεί επίσης να ονομαστεί Meed Dhep Sattra (Μαχαίρι Θεών) ή Meed Prab Pairee (Κατακτητικό μαχαίρι).

Τι σημαίνει η λέξη MEED-MOR;

Το μαγικό Μαχαίρι   Η Λέξη “MEED-MOR” σημαίνει ένα μαχαίρι που κατέχει ιδιαίτερη μαγική δύναμη.  Η λαβή και η θήκη κατασκευάζονταν από κάτι φυσικό π.χ. οστό. Οι Μοναχοί που τα δημιουργούσαν έγραφαν με το ιερό αλφάβητο Yahn μαγικές λέξεις στις λάμες που ήταν κατασκευασμένες από ατσάλι. 
Το “MEED-MOR” πιστεύεται ότι ενεργοποιεί τη δύναμη της  Προστασίας ,του Εξορκισμού, της Νίκης.
Ότι νικά αρνητικές δυνάμεις, όπως η μαύρη μαγεία, δαίμονες, τα κακά πνεύματα αλλά εμπνέει το θάρρος και την εμπιστοσύνη.

Πολύ σπάνια! Μοναδική σφραγίδα!

Αυτή η σφραγίδα φέρει υψηλή ποιότητα έχοντας καθαγιαστεί και ευλογηθεί από Ινδονήσιους μοναχούς

Όνομα:Dua ajaib pisau Phra Rahu= (Τα δύο μαγικά σπαθιά του Phra Rahu)

Ποιός είναι όμως ο Phra Rahu;

Phra-rahu

Ο Phra Rahu λατρεύεται σε πολλούς ναούς σε όλη την Ταϊλάνδη, ο πιο διάσημος από τους οποίους είναι ο Wat Srisathhong στην επαρχία Nakhon Pathom. Ο Phra Rahu ήταν παλαιότερα ένας Θεός Δαίμονας που οι Ταϊλανδοί πιστεύουν ότι πήρε τη μορφή φιδιού. Αυτές τις μέρες στους ναούς παίρνει μια πιο δαιμονική ανθρώπινη μορφή. Χρωματισμένος μαύρος, με μόνο το πάνω μέρος του σώματος και το κεφάλι, κρατά μια χρυσή σφαίρα στο στόμα του, η χρυσή σφαίρα λέγεται ότι είναι ο ήλιος.

Η Phra Rahu είναι μια κάπως τρομακτική θεότητα, η οποία λατρεύεται για να αποτρέψει το κακό που έρχεται στον κομιστή των δώρων.

Τα δώρα που συνήθως προσφέρονται στον Phra Rahu περιλαμβάνουν μαύρα σταφύλια για επιχειρηματική επιτυχία, μαύρο λικέρ για κερδοφόρα επένδυση, μαύρο καφέ για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε, μαύρο ζελέ για υπομονή, μαύρα φασόλια για την πρόοδο, μαύρο ρύζι πλούτο και αγάπη, μαύρο κέικ για ανταμοιβές, Μαύρο αυγά για επιτυχημένες συναλλαγές ή χάρες.

Περιγραφή σφραγίδας:  Κατηγορία talisman σε πλαστικοποιημένη κάρτα (για να μην φθείρεται με τα χρόνια) που απεικονίζει με λεπτομέρεια ιερά σύμβολα για την προστασία, τον πλούτο, τον οίκτο, την αγάπη και την υγεία.

Ιδιότητες της σφραγίδας “MEED-MOR”

 

Σφραγίδα Meed-mor

1.Απωθεί τις επιπτώσεις της μαύρης μαγείας

2.Προστατεύει από ατυχήματα και τραυματισμούς.

3.Προστατεύει από την επίδραση άλλων ισχυρών φυλακτών.

4.Προστατεύει από δαγκώματα ζώων.

5.Αν φυλάσσεται στο σπίτι, θα δώσει στον κάτοχο προειδοποίηση για επικείμενο κίνδυνο, όπως φωτιά ή κλοπή.

6.Εάν υπάρχει κάτι που προκλήθηκε από αρνητική ενέργεια και εκδηλώνεται ως τοπικό σωματική οίδημα, χρησιμοποιήστε το “MEED-MOR” να αγγίξετε απαλά στις πληγείσες περιοχές, ή ακουμπώντας στα άκρα του σώματος.

7.Κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης, η γέννηση του παιδιού θα είναι λιγότερο επώδυνη.

8.Εκπληρώνει τα όνειρα.

9.Αυξάνει την αφθονία στις επιχειρήσεις

 Τι δεν πρέπει να κάνετε με την Σφραγίδα Meed-mor

Μην το δείξετε ποτέ στους άλλους, ευαισθητοποιώντας τους ότι έχετε στην κατοχή σας κάτι πολύ δυνατό.

Μην βοηθάτε τους άλλους με τις αρμοδιότητές της, εκτός αν σας ζητηθεί.

Μην χρησιμοποιείτε το “MEED-MOR” για να βλάψετε ένα άλλο πρόσωπο.

Μην πάρετε το “MEED-MOR” σε σπίτια της κακής φήμης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ