O λίθος Lek Lai και οι ιδιότητες του.

O λίθος Lek Lai – είναι μια μυστηριώδης Ιερή ουσία που αποτελεί το θέμα των θρυλικών ιστοριών. Οι θαυμαστές του δυνάμεις έχουν γίνει φαινόμενο λατρείας τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στην ευκολία πρόσβασης στα social media και σε μια τεράστια αύξηση της Ταϊλανδέζικης Μαγείας.

O λίθος Lek Lai παρουσιάστηκε μόνο σε λίγες μορφές, σχήματα και μεγέθη. Τώρα, όμως, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικές ουσίες που αναζητούνται από όσους τον αγοράζουν πιστεύοντας ότι είναι Lek Lai ή παράγωγο του Lek Lai. Το Lek Lai έχει χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για την δημιουργία φυλαχτών ανα τους αιώνες, καθώς και ως ένα μαγικό στοιχείο από μόνο του.

O λίθος Lek Lai έχει γίνει πολύ γνωστός ως Φαινόμενο που προέρχεται από την Ταϊλάνδη.

Kroo Ba Ajarn

Αυτό δεν είναι χωρίς βάσιμο λόγο, γιατί μόνο στην Ταϊλάνδη  υπάρχουν ακόμη πολλοί κύριοι (Kroo Ba Ajarn) Ταιλανδοί Γκουρού μοναχοί, οι οποίοι είναι Adept (Σαμάνοι) για να αντιληφθούν την παρουσία του Lek Lai. Είναι επίσης ειδικοί στην τέχνη του να μεταμορφώσουν το Lek Lai σε διάφορες μορφές φυλαχτού. 

Για το λόγο αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη είναι η νούμερο ένα πηγή αυθεντικής σοφίας της μαγείας για τη δημιουργία του Lek Lai Taat Gaayasit. Αυτό είναι καθαρό στοιχείο μαγείας και αλχημείας.

Τι είναι ο πραγματικός Lek Lai;

1. Ο Lek Lai έχει μια λιπαρή γυαλιστερή επιφάνεια και αντανακλά το φως. 
2. Εμφανίζει πολλούς τόνους και χρωματικές παραλλαγές και είναι εκπληκτικά όμορφο. 
3. Εμφανίζεται διαφανής όταν βυθίζεται στο νερό. 
4. Υπάρχει το μυαλό ενός Ruesi Μεγάλης Ισχύος μέσα σε αυτό. 
5. Αν το Ruesi εγκαταλείψει το Lek Lai, γίνεται σκούρο μαύρο-μπλε και αδιαφανές. 
6. Εάν το Πνεύμα της Ruesi δεν υπάρχει στο Lek Lai, δεν θα γίνει διαφανές και γυαλί όταν βυθιστεί στο νερό.

Χρωματολογία του Lek Lai.

 1. Μαύρο-μπλε
 2. Ανοιχτό καφέ
 3. Ματζέντα
 4. Δείτε το Ngern Yuong
 5. Χρυσό
 6. Κρεμώδες λευκό
 7. Σε ουράνιο τόξο

Οι ιδιότητες του Lek Lai

 • Βρίσκεται μέσα στους τοίχους των σπηλαίων που είναι δροσερά και υγρό, χωρίς νυχτερίδες να ζουν εκεί.
 • Μπορεί να παραμείνει σε στατική μορφή.
 • Μπορεί να γλιστρήσει και να κινηθεί σαν φίδι.
 • Μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά.
 • Μπορεί να εξαφανιστεί.
 • Μπορεί να τεντωθεί
 • Μπορεί να συμπυκνωθεί
 • Μπορεί να μπλοκάρει οποιαδήποτε ενεργειακά πεδία, κύματα ή κανάλια συχνότητας.
 • Τα πυροβόλα δεν θα πυροδοτήσουν παρουσία του Lek Lai.
 • Μπορεί το κρύο νερό να γίνει κρύο σε μια στιγμή.
 • Καταναλώνει τον φωσφόρο των σφαιρών και των κελυφών όπλων.
 • Μπορεί να εκπέμπει ένα αρωματικό άρωμα.
 • Μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες ή τραυματισμούς εάν βρεθεί στον τόπο που επηρεάζεται.
 • Είναι μαγνητικό.
 • Μπορεί να γίνει ελαφρύτερο ή βαρύτερο.
 • Μπορεί να πεταχτεί και να πετάξει πίσω σαν μπούμερανγκ

Το Lek Lai είναι ένα μεταλλικό στοιχείο με δική του ζωή. Είναι επίσης καρμικό αποτέλεσμα των οινοπνευματωδών που οδηγούνται από τους ανέμους του κάρμα να ξαναγεννηθούν στη Samsara με τη μορφή μεταλλικών στοιχειωδών ουσιών και υπόκεινται σε υπολείμματα φρούτων (μέλι) και αποκομμάτων (Khee Lek Lai).

Το Lek Lai θεωρείται ζωντανό όν της ταξινόμησης της Deva (Αγγελική Θεότητα). Μια Deva που έχει οδηγηθεί να γεννηθεί στη Γη. Υπάρχουν και οι δύο “Kon Tan” και Yaksa τύπου Devas βρέθηκαν κατοικήσουν Lek Lai, η οποία δίνει κάθε διαφορετικό Lek Lai δικές του ειδικές εξουσίες και ιδιότητες που διαφέρουν με κάθε κατοικήσιμο Deva.

Το Lek Lai είναι κάτι που θα προστατεύσει το ποιος το μεταφέρει από όπλα ή αιχμηρά αντικείμενα (όπως μαχαίρι ή σπαθί) και όλα τα άλλα επιβλαβή όπλα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Lek Lai είναι άφθαρτος και αθάνατος (Adamantine).

Πρέπει να σχολιάσουμε αυτήν την πεποίθηση, ότι ο Λόρδος Βούδα εξέθεσε ήδη το Dhamma να βασίζεται στις τρεις Αλήθειες της Ανεξαρτησίας, Dhukkha και Non-Self. Όλα τα υλικά πράγματα υπόκεινται σε αλλαγή και τελική διάλυση. Φαίνεται παράλογο να πιστεύουμε ότι ο Lek Lai θα πρέπει να είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους παγκόσμιους Dhammas.

Η ύλη δεν μπορεί να καταστραφεί, αλλά αλλάζει διαρκώς τη μορφή της. Εάν η αλλαγή μορφής δεν θεωρείται ότι επηρεάζει την αθανασία ενός αντικειμένου, τότε θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι αθάνατο, απλώς ότι έχει αλλάξει μορφή. π.χ  λάσπη. Όλα τα πράγματα με μια αρχή έχουν τέλος, ακόμα και αυτός ο πλανήτης και το ηλιακό σύστημα θα τελειώσουν μια μέρα και αργότερα το Lek Lai θα τελειώσει επίσης. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι τα πράγματα, γιατί η ανάπτυξη εξαρτάται από την αλλαγή και η απελευθέρωση εξαρτάται από την καταστροφή των ορίων (του σώματος).

Πηγή:https://www.lek-lai.com/about-lek-lai/

Sign In   
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ