O Mάγος του Dali

                                                  (Ι) O Μάγος

O Μάγος του Dali αντικατοπτρίζει ένα είδος μαγείας
O Mάγος του Dali

 O Μάγος του Dali αντικατοπτρίζει ένα είδος μαγείας που λειτουργεί πραγματικά. Mια μαγεία, όπου η πιθανότητα του αδύνατου υποδηλώνει το να γίνεις ένα με τον εαυτό σου. Ένα με τον Θεό και τον κόσμο. Είμαστε όλοι καλλιτέχνες και μάγοι για αυτό και ο Dαli απεικονίζει τον εαυτό του στην κάρτα αυτή ως  μάγο των μάγων. Δείχνει μάλιστα και μερικά από τα σύνεργα του κάποια απο τα πιο γνωστά έργα του στο τραπέζι.

O Mάγος του Dali

Βλέπουμε τον Dali , αλλά συνειδητοποιούμε ότι αυτή η κάρτα είναι επίσης ένα σύμβολο για όλους μας. Για τα ταλέντα μας και τις ιδιότητες που έχουμε. Στο προσωπικό μας ταξίδι περνάμε από μοναδικές εμπειρίες και βρίσκουμε λύσεις που κανείς άλλος δεν έχει σκεφτεί πριν. Αυτό είναι ένα είδος υπέροχης μαγείας. Αλλά η προσωπική σας μαγεία δεν είναι κάτι υπερφυσικό,απλά προέρχεται από την επιτυχή δημιουργία της μοναδικής σας ύπαρξης μέσω των ειδικών ταλέντων και ιδιοτήτων σας. Το ψωμί και το κρασί στο τραπέζι συμβολίζουν την ατομική συμμετοχή στη θεία πράξη της δημιουργίας. Το ρολόι που λιώνει αντιπροσωπεύει την ελαστικότητα και τη μοναδικότητα του προσωπικού σας χρόνου. Ο κύλινδρος στο τραπέζι συμβολίζει το ότι  κάνεις νεα σχέδια για την ζωή σου.

 

Aριστείδης Ανδρέου-Καίσαρας

MONO για σοβαρά ενδιαφερόμενους παραδίδω μαθήματα Ταρώ στο γραφείο μου Πάρου 15 Αθήνα Τ.Κ.11255.Για περισσότερες πληροφορίεσ καλέστε στο 6944930028

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ