Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας που έχετε τοποθετήσει, η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υλοποιείται μέσω των παρακάτω ενεργειών (βήματα):

1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα εγγραφείτε

 1. Μέλος του TORAH.GR
 2. ως επισκέπτης

ώστε να είναι ευκολότερη η εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η βασική διαδικασία αγορών:

 1. Επιλογή προϊόντων και τοποθέτηση στο «καλάθι αγορών»,
 2. Ακολουθήστε τα βήματα που σας υποδεικνύονται προκειμένου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας,
 3. Συμπλήρωση όλων των στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας
 4. Παραλαβή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, μηνύματος, με τα στοιχεία της παραγγελίας που θα παραλάβουμε.

Έχει προηγηθεί η αποδοχή των παρόντων όρων. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας επιβεβαιώνουμε την διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και μόνο κατόπιν συγκατάθεσής σας (που χορηγείτε με την αποστολή της φόρμας) συλλέγονται και
επεξεργάζονται, με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

2. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στην φάση αυτή ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελίας σας.

 • Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας εμφανίζεται στις σελίδες του Torah.gr e-shop, έτσι ώστε να γνωρίζετε κατά την παραγγελία σας την διαθεσιμότητα η όχι του κωδικού που επιθυμείτε.
 • Σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας, θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.
  Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται στην συνέχεια βάσει του προγράμματος παράδοσης της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργαζόμαστε.
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο/α από τα είδη που παραγγείλατε, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να συνεννοηθούμε για αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας για χρονικό διάστημα 7ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως.

3. ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Για οποιαδήποτε αγορά εμπορευμάτων της αρεσκείας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε θα χρεωθείτε με μεταφορικά έξοδα. Αλλά υπάρχει χρέωση στο κόστος αντικαταβολής.