Παράδοση & Επιστροφή Προϊόντων

1. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή αποστολής των προϊόντων. Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται η παρουσία σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, επιδεικνύοντας στον υπάλληλο παράδοσης την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Οι παραγγελίες μας εκτελούνται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00). Οι παραδόσεις μας εκτελούνται σύμφωνα με την παρακάτω δέσμευση:

  • Για παραδόσεις εντός Αττικής εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.
  • Για παραδόσεις στις πρωτεύουσες νομών εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας
  • Για παραδόσεις στις λοιπές περιοχές εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Για καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία δεν φέρουμε ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση έκτακτου κολλήματος θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε χωρίς κανένα απολύτως κόστος εξόδων επιστροφής, εφόσον αυτό επιστραφεί με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία ταχυμεταφορών. Προϋπόθεση απαιτεί η αντικατάσταση των επιλεχθέντων από εσάς προϊόντων με άλλα τουλάχιστον ίσης αξίας. Για την επιστροφή προϊόντων προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και δεν έχουν αφαιρεθεί σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα, και βέβαια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εντός της συσκευασίας και έχετε όλα τα έντυπα παραστατικά αποστολής, με τα οποία παραλάβατε. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε τα προϊόντα να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα σας στείλουμε άμεσα το ορθό, αφού σας επιβεβαιώσουμε μέσω e-mail τη νέα παραλαβή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail: torah.gr@gmail.com γνωστοποιώντας μας το πρόβλημα.